nem azt csak mondtam , hogy elöl mit használok a motoromon
a c12 az egy másik kérdéssorozat első kérdése volt feléd ...hogy akkor az a szarabb ? ...mert te dícsérted a c18-at ebből én azt gondoltam , hogy jó
és a haverjaim szerint a kettő közül egyik szar( c12..c18) ..csak én nem emléxem melyik...
azért gondoltam megkérdezem ...hátha tapasztalatot szerzek ingyen
a legnagyobb jelenetem akkor volt mikor a Peti motorját levittem a hegyröl, elöttem űlt a kinder, és az a fostalicska ktm elöszörre is csak gurulásra indult be, utána is leált, nézök betoltak,,be nem indult mert ki volt kötve a kis kar belöle valamiért, és utána legurultam a legnagyobb vizes patakos térdig érö részben megint leböffent,,és ugy kellett onnan kitolnom,, na ott volt szurkolás,,
gumi témába beleszolva nekem most mitas E-09 van, sokat megyek aszfalton de sajna ugy veszem észre felénk ki fog halni endurozás vadászok, erdészek természetvédők, stb...
a c 18- nem rossz, föleg mouseval, de a mitas elsö gumijai c-17, c-19, mind egy fosok, az összes,, elöre, csak profi gumit, ugy mint fékbetétet is elöre csakis gyárit,
Ja, mongyuk sziklára ez bizti így lehet... én még olyan helyen nem voltam. Erdélyben mentek tőlünk többen, volt akinek előbb be kellett fejezni a turnét, mert kitört az olajleeresztő csavar a drz-ből...
Az príma... felénk nincs kő, van viszont jó kis sárga földből felépített számos olyan sirató, hogy sárban nem lehet rajta megállni gyalog se... hát ott se jó a fos gumi. Nem kopik el, de gázadásra csak oldalra megy, előre véletlenül se....
az a baj , hogy nekimész és hibázol és nagyvalószinűséggel kiszakad a blokkod vagy a hűtőd egyebek ...vagy olyan helyről esik le a motorod hogy meg se találod többet...vagy ha meg is találod összetörik meg elgörbül....
a testedről nem is beszélve...
de inkább a technikát tudod összegyalázni pikk pakk
A bevállalásban inkább talán a saját láb meg egyéb testrész, ami ciki, ottegye a rosseb a motrot.... a vasárnapi állítom, életem második legnagyobb esése volt.... köhögés, tüsszentés, alsógatya felhúzás most nekem is gáz. A motrom viszont megyúszta némi kézvédő töréssel
jó ...de nekem ide az a legjobb összeségében
kövesbe jó volt a c16
most csináltak c12...meg c18-at ...ezek fogják leváltani a régiket állítólag
most kezdtük el tesztelni..bár az egyik az szar az újak közül...mert picit megkopik az éle és kutyusszar ....asszem a c18 ...most kettő volt fönt haveroknak és már egyik le is vette...
a c12 az egy másik kérdéssorozat első kérdése volt feléd ...hogy akkor az a szarabb ?
és a haverjaim szerint a kettő közül egyik szar( c12..c18) ..csak én nem emléxem melyik...
azért gondoltam megkérdezem ...hátha tapasztalatot szerzek ingyen