Beraktam az új fékbetétet, kellett leengedni egy picit az olajból, mert nem lehetett rendesen összenyomni a munkahangereket....na megyek összekoptatom őket
Sziasztok!Nincs valakinek egy üzemképtelen cr-je?(250 vagy 125-ös)ami pont eladó?Vagy tudtok adni pár helyet,ahol ilyen motorokat árulnak Pest megyében?köszi!
hátul mitas gumikat használok......eddig a C-10 -est erőltettem (néha c16 ot)
(nagyon nagyon régen egy messzi messzi galaxisban ultracrosst használtam) .................de most hogy meg akarják szüntetni ezeket át kell állnom egy másik mitas-ra
ezért faggatózom hátha szerzek tapasztalatot melyik a jobb
ja hogy s 12-öt használsz hátul,, akkor te egy miller vagy, az még baráti hangon is 18-ezer ,,
amugy c-12-öt még nem probáltam, a c-18- bol a legvastagabbol elhasználtam ,már vagy négyet és a 10500 forinthoz képest nem volt rossz,,
a c-20-ast viszont még nem probáltam, azt mesélik az sem rossz,,
(mondom ezt pont én, akinek mindkét első teló meghalt...
hány deci olaj kell az első telóba száranként? és milyet érdemes vennem? köszi
Amúgy hály evribádí!
tyű hát az frankó.inkább marad a fűtömködés
Stone Master?
10 pénzt érhet egy új?
hátul mitas gumikat használok......eddig a C-10 -est erőltettem (néha c16 ot)
(nagyon nagyon régen egy messzi messzi galaxisban ultracrosst használtam) .................de most hogy meg akarják szüntetni ezeket át kell állnom egy másik mitas-ra
ezért faggatózom hátha szerzek tapasztalatot melyik a jobb
amugy c-12-öt még nem probáltam, a c-18- bol a legvastagabbol elhasználtam ,már vagy négyet és a 10500 forinthoz képest nem volt rossz,,
a c-20-ast viszont még nem probáltam, azt mesélik az sem rossz,,