Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem találom szervízkönyvet vazze pedig pont ehhez volt ....
akkor már 530

sziasztok
vehetsz 525-öst is az még nyomatékosabb
aha értem és ehhez az rm hez mennyiért jutottál hozzá ha nem titok?
Érdemes lenne tavaszra lecserélni a 25ös exc-t egy 200asra vagy inkább evvel tanulgassam az alapokat, azért gondoltam rá, mert az nyomatékosabb
a rugózatlan kisebb

és ezerszeres előnye inkább a csavarodási merevségében keresendő ezért van rendes motorokban usd villa....komolyelőnye hogy fent a kiflik nagyon vastag csöveket szorongatnak , nem seprűnyeleket
rossi mikor fékez már nem tudnák normál villával azonos súly mellett megakadályozni a blokkik begörbülő kereket...
az én kx em nem volt valami jó....valami baja volt csak nem jöttünk rá hogy mi mert nem akart kipörögni, csak dadogott.... a crm az tökéletes volt és pont vasárnap jutott a hír a fülembe hogy most állt meg nem rég....fasz tulaja nem tudta normálisan gondozni gondolom....
azt hogy érted h a kx után ez álom?
köszi fogok rá venni ezt a harisnyát....mert akor valamenyire csak megvédi a poról meg minden szartól...
Azért mert dizájnosabb és könnyebben kifolyik belőle az olaJ.Ha valmellik szár elfossa magát.Ápropó milyen olaj kell bele?Jó bele a sima fékolaj?
Azt mondták régebben, hogy előnye az USD-nek, hogy kisebb a rugózott tömeg. A könnyebb fele ugyanis lent van. Hátránya, hogy drágább és érzékenyebb. Az előnyét nem minden esetben sikerült bebizonyítani, mostanában vissza-vissza térnek a simához. Monnyuk az igazi profi gépek mindig is USD-vel dolgoznak/tak.
hétvégén mehet a moccolás .....
showa teló.....98 as....sima teló nem fordított
Az ugye nem baj, ha engedtem le egy pici olajat a fékből, mert nem ment rá a tárcsára a nyereg az új fékbetétekkel
szép az Rm ed Serföző,, mondjuk én tennék ráegy telóharmónikát ,,feketét vagy sárgát,,nekem így bután néz ki...de jól kicsinosítottad,,jólis motor
na vagyok
szia
mi a pálya?
milyen macskagyökér?
szép lett a szuzuki
96 ban fordították ismét vissza de aztán megint vissza
teló olajhoz pontos év meg fajta meg minden kéne
nagyon fasza az tény és való... én régen azt mondtam volna hogy suzukit a büdös életbe soha...és pedig gecijó motor! főleg az RM 250
Értem Valaki kifejtené nekem milyen előnyei/hátrányai vannak a fordított telónak a símával szemben?
nem....a suzuki 97-99 ig vagyis véleményem szerint 98 ra visszafordította a telót....hogy ez mért volt jó? a fasz se tudja..minden esetre ez gyárilag ilyen
Szép gép, gondolom erőben sincs hiány
Príma... ugye milyen jó kiállású bicaj ez?
Értem
De ez még nem fordított teló, vagy tévedek? Zoozee valami olyasmit említett, hogy 98tól vannak fordított telóval
Hali! Köszi a macskagyökérkivonatos tippet.... vettem krémet, múlik tőle a hátfájás
1998-as.....korához képest jól tartja magát...én örülök neki mivel hogy a 91 es kx, és a 90 es crm után ez olyan mint egy álom