Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát teljesen nem szedem szétt mert hátha nem jól rakom bele a szimeringet és akkor vehetek bele újat!
a szimering alatt meg kitisztítom ahogy benn van!
és olajat mennyit öntsek bele?
hát mosogatni szétszedett állapotban kéne ...aztán feltölteni frissel

leengedni meg letudod ahogy írtad...de húzzad szét ...szedd darabokra és mindent moss el aprólékosan...szimmeringek alatt is meg mindenhol
111145 re valaki?:)
mert lógatnak halogénizzót a tankba meg a fele benzin
2002 környékén tudtam pirosat. 130-140 volt az ára... Donovalyba is mentem vele síelni. Ott garantáltan volt mínusz 20. De elsőre sercent vele a régi fiatom
Ja, ami frankó, az olyan 220 körül megy... Szabolcsban van 150 körül valami ukrán motyó. CSak érte kell menni, meg többezret el kéne hozni eccerre... ami akkor gáz, ha megfognak vele... annyit nem ér
a telóból hogy öntsem ki az olajat kiveszem a szárakat belőle és úgy öntsem ki belőle?
ha kiöntöttem kimossam vmivel? mert hétvégénn megcsinálom h penge legyen:)
Az egyik cimbi fáradtolajat hozat magának. Ingyér... Átszűri, felengedi felesbe gázolajjal. A 124-es tepsiben van egy plusz gázolajszűrő, amiben csak betétet kell cserélni... így neki félárban van a cucc. Ja, ami zacc marad, azt meg a vegyestüzelésű kazánnal kajoltatja meg
Láttam ma a coopban Karcsi a házetőn című mesefilmet
X-trail megkajálja a 7-8literjét, pedig 3fölé nem is szoktam pörgetni
ja olajosat kell venni ...ha a kúton tankolok akkor is csak 6 ot eszik ha lelassítok 150 -re ...ami nem mindegy
ja de van 220-ért olaj ..az se szar
Olcsó lopott gázolajról jut eszembe...volt az egyik kúton egy olyan eset, hogy mint késöbb kiderült..ami a kamionba beledermedt gázolaj azt felmelegítették egy picit, aztán leszívták és az autósok meg azt tankolták...amúgy oroszországban miért nem dermed meg télen a gázolaj?Pedig ott -20nál vannak jócskán hidegebbek is...
Dízel kocsiról annyit, hogy olcsó lopott gázolaj még akad néha.... gáz ritkábban
Mert mér is nem teccett?

A NO-t holnap hallgatom meg, mert CD-t az elmúlt néhány évben csak autóban van módom jáccani.... otthon csak akkor, ha születik újabb ivadék, és néhány napig nincs itthon a zasszony.... ugyanis rockot nem lehet suttogva hallgatni....
Ja, megvan...hosszított lengőkar Harley motort valahogy belerakom az excbe, meg megcsinálom 4méter hosszúra
És itt melyik moréra menjek?
Még ez se az
7végén meg lehet megyünk trandolni egomba, ha arra járok majd meglátogatlak. Már tudom a címedet
showa
http://blog.lpmultimedia.com/w..." target="_blank">na ez
június 30 -án elvileg használatbavételi engedély
De nem lesz messze, minnyá kész a sztíven kolbász csaknorrisz híd és akkor át tudok jönni egomba motorolni. De csak jövőre, ha lesz könnyebb motorom. Meg nem kell ennyit gályázni ... csak most jól jön a kavics. Meg még kell addig egy kombi is...mx3 kicsi lesz már 4 embernek, csak annyi személyes...gázos autók hogy érik meg mostanában? Dízelt nem veszek
Mondták ma a TV-ben, hogy szült egy 11éves lány...nem mondták, hogy cigány, de voltak kint az otthonában és csak cigók voltak...nemtudom emlékszik-e valaki Matisznagypapára Az ő lánya is 11évesen szült...jött hozzá a stáb forgatni...be volt már állva mint a gerely, aztán már tántorogni is alig tudott
http://blog.lpmultimedia.com/w..." target="_blank">fosóhomokra
googléban