Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Többet volt szerelőnél, mint nála aztán így nem volt nehéz elviselni az erejét...amúgy meg már mondta, hogy endurozott vele...
Nekem a testvérnéném nagybáttyának a volt szomszédja azt magyarázta, hogy a KTM a legjobb, amíg megy, de ha baja van, márpedig van, akkor marha drága
Viszont te vagy a harmadik kompetens, akitől ezt hallom:
"aztán kezdésnek jó a 250-venes mert 125 -tel tudni kéne már motorozni mikor ráül az ember ...."

Valóban nem hülyeség.

Még egy: első telók szimmering és olajcseréje? Mennyiben áll meg?
:O oszt hogy birtad erejét:S
nem hiszem el
amúgy mindenki azt vesz amit akar .....
de nekem bejött az rmz.....
meg a ktm is ...és biztos , hogy ezek lesznek következő gépek
már csak attól függ hova bírok többet kijárni ..pálya vagy enduró
tavaly júni 1. óta..
most volt 1 éve
pedig a tiédbe pont a béta tette a blokkot
igazad itt nálunk is eltört egy 2002 -es ...de hozzáteszem a csapágygolyó befut az a gy és a távtartó közé és kettévágta azt szabályosan mintha elesztergálták volna....
a többi húsz ktm-nek itt nálunk hihetetlen de semmi baja
kx 250-dre
Kérdezi nagy vidéki motorszakértő osztálytársam, hogy "na tudod már mi a baja a vadállatnak" mondom neki, hogy eltört a főtengely...rámnéz ilyen tök komoly arccal és azt mondja: "nem is KTM lenne, ha nem tört volna el" szegény nem értette mikor az arcába röhögtem...mondjuk akkor is kiröhögtem mikor azt mondta, hogy cseréljem le róla a bütykös gumit, mert az szétbassza a kuplungot
melyik vasra gondolsz?
hát enduróra szerintem összességében a legjobb .....

de crossgépnek az rmz 450 vagy a kawa mert rokonok ...ezekkel mozgolódok is nemcsak a báttyám csaja evett még ilyet .......
aztán kezdésnek jó a 250-venes mert 125 -tel tudni kéne már motorozni mikor ráül az ember ....
hát 250 ös 2T motor jó nekem de ha nem ugratok vele
csak sima körkörös pályán ugratókat mellőzve jó nekem a 250 2T
2004 utáni volt az enyém.
Hallod,hogy mit irt Kerkyka? Ktm-en is volt kerékagy repedés... nah igazam van
még a régi 4t nél volt pár előfordulás....
de az 525.ös széria változtatott ezen
zoozee...tegyük fel, hogy csak neked hiszek...Jó a KTM?
hát barátom ezt kijelethetem ha valaminek az életben sose lesz hengerfejproblémája/repedése az egy 2t crossgép
ez a dolog a fehér hollónál is ritkább
A kerékagy repedés nekem is megvolt a ktm-en
pontosan.
látom megint beesett egy szervízes....

amúgy szevasztok ...látom megint jönnek a tapasztalatok...
megmondom a frankót nekem a báttyám egy külföldi tévécsatornán egy szer látott egy embert akinek a csajának majdnem volt egy suzukija és az szar volt....
tehát az összes suzuki szar
Nálunk is van 13éves kis srác 450-el nyomja . Hülyeség ez a kezdésnek 25-ös duma. A te kezeden múlik mennyire húzod neki .
Lóf@szt...Egy szavát se hidd Faisstnak, nem komplett az ürge. A motorjával elmentem negyed gázon 50métert, meg vissza, és le is tettem.
2T ktm crossról
bizony hanyatvág :D
egyszer 125ös kx-mmel elestem

Faisst:
enduroztál? jó neked!
am mióta van meg a vasad?
miről beszélsz ?