Köszi szépen, először megnézem ezt a használt főtengelyt, ez kijönne 30-40e ftból, de, ha nem lesz jó, akkor valószínű, hogy megkeresem a férjedet telefonon. Még1x köszönöm szépen a segítséget
Azzal egyet értek, hogy az adott motor állapota fontosabb, mint a márkája.
Amit én tudok: Yamaha: váltóproblémákat hallani
Kawa: eddig semmi rosszat
Suzuki: vannak fura megoldásaik, amik néha rosszul sülnek el: elektronikát hallottam és hogy nehezebb szerelni (? ?)...nem tudom
Honda: Nekem az van, elfogult vagyok...Szerintem nagyon jó.
96-os a fogyasztása : kb 8-9 liter \ egyóra nyélen de átlagosan kb 6-7 liter fogyasztott óránként
eddig gázbowden ki lett cserélve mer kivolt szálasodva,meg féket ki kellett cserélni is.. mert nem fogott , évente dugó csere stb...
Jacsesz!
Látom kx-ed van, hogy muzsikál menyit fogyaszt üzemóránként ha rángatod neki és milyen gyakran cserélsz benne kopó alkatrészeket? Ja és mikori évjárat?
Szió! Semmi gond, velem is előfordult már . Valóban adtunk árajánlatot,de közvetlenül nem neked, hanem egy másik srácnak, akivel MSN-en beszéltél. Csak ezek szerint azt az üzenetet nem továbbította, hogy adunk neked kedvezményt.Én ekkor még nem tudtam, hogy rólad van szó, csak akkor mikor főtengelyt kerestél 125 EXC-re. Akkor néztem meg az adatlapodat és ismerősnek tűnt a motorod, a többit meg már tudod. Egy kicsit hülyén jött ki a dolog és elnézésedet is kérem ezért. A 140000.-árajánlatban benne van a főtengely, csapágyak, szimeringek, tűgőrgő és ebből kapod a kedvezményt. Ha érdekel hívd fel azt a számot, amit megadtam. Köszönettel Beb
Yamaha felfüggesztési gond nekem új a környékben szinte csak yamaha van yz-k dt-k wr-ek stb és ezt még nem hallotam. A suzuki nekem is eléggé adja magát pl az rm. Pl ez http://www.hasznaltauto.hu/2133793_suzuki_rm125_2003
Nem is kicsi! Egy dolog vigasztal csak, hogy egyöntetűen mindenki azt mondta szépen forrt össze, semmilyen tengelyirányba nem mozdult el, tökéletes. Mondjuk pont emiatt idegesít az is, hogy nem vették le. Beszélgettem a röngenezö orvossal, mégis milyen amikor így összeforr egy csont, azt mondta ez esetek többségében az a csont még erősebb lesz, teljesen egynemű, a probléma viszont inkább az, hogy a környező csontok amik gyengébbek lesznek, az elvont kieset tápanyag miatt.
Yamaha: nem hallottam még semilyen problémát
kawa:futómű asztem
Amit én tudok: Yamaha: váltóproblémákat hallani
Kawa: eddig semmi rosszat
Suzuki: vannak fura megoldásaik, amik néha rosszul sülnek el: elektronikát hallottam és hogy nehezebb szerelni (? ?)...nem tudom
Honda: Nekem az van, elfogult vagyok...Szerintem nagyon jó.
eddig gázbowden ki lett cserélve mer kivolt szálasodva,meg féket ki kellett cserélni is.. mert nem fogott , évente dugó csere stb...
Látom kx-ed van, hogy muzsikál menyit fogyaszt üzemóránként ha rángatod neki és milyen gyakran cserélsz benne kopó alkatrészeket? Ja és mikori évjárat?
Ska-P Sex y religion
azok megbizhatóak
http://www.youtube.com/watch?v...
Lehet hogy itt mindenki a kawára, yamahára, ktmre, hondára szavaz ha a Suzuki van pöpec álapotban