Mikor életemben először voltam pályán, egy 87-es RM125-ösön pöfögtem körbe. Jég volt és hó. Aztán mikor nem haltam meg, felöltem haverom frissen generálozott RM250-esére, 89-es volt. Ment, mint a barom, de nem rángattam, ezért el se estem.
EZ ne tartson vissza, hogy mások azt mondják, hogy NE vegyél 250-est, ha te magad is tudod, hogy ésszel kell vele lenni.
(ha szétcincálod az agyát, a 125-ös is hanyattvág)
Köszi,Faisst!
esetleg haverodnak van msn -je vagy skype? előre is köszi!
keme:
én is óvatos vagyok! nagyon jó az ösztönöm
homokos pályán szoktam crossozni és ott gyakran 3-asba nyélen megyek de ritkán 4-esbe nyélen!hát kicsit bőg a motor de nem baj.
azt mondták hogy" ha nem akarod összetörni magam akkor ne vegyél 250-ös 2T -t "
inkább maradok 125 -ös 2T-nél vagy 250 4T-nél!
haverom 1,5 szezont ment vele aztán dugócsere,szeleprugók stb...kb 70ropi volt a szervíz
mondjuk az tény hőgy ő alig használja...és h használja,akkor is elég lájtosan..
Ez nagyon bölcs gondolat, aki így áll hozzá, annak merem ajánlani a 250-est, mert van esze, és óvatos.
Én full kezdő vagyok, 125-ösöm van, azt kell, hogy mondjam, hogy a 125-ös alacsony fordulaton NULLA, ha üvölteted, akkor meg egyszer csak DURR, mintha seggberúgták volna...
A 250-es nem ilyen alattomos, már félgázokon is nagyon szépen húz, abban igazad van, hogy nagyon ésszel kell lenni vele, de pl. süppedős homokban végigballag stabilan 4-ben ott, ahol én üvöltve megyek a 125-össel 2-3-ban...
szasztok!
Nah van egy komoly kérdésem!
RMZ 250-ről van szó!
ez kibirja ha hetente egyszer -kétszer crossozok vele ,tél és esős idő kivéve(ősz is) + félévente szervizeléssel 2 szezont?
ugye keme?
EZ ne tartson vissza, hogy mások azt mondják, hogy NE vegyél 250-est, ha te magad is tudod, hogy ésszel kell vele lenni.
(ha szétcincálod az agyát, a 125-ös is hanyattvág)
semmi 125-össel kezdés?
meséld nekem hogy mit csináltál mikor megvetted a vasadat ?
nincs se msn se skype..
esetleg haverodnak van msn -je vagy skype? előre is köszi!
keme:
én is óvatos vagyok! nagyon jó az ösztönöm
homokos pályán szoktam crossozni és ott gyakran 3-asba nyélen megyek de ritkán 4-esbe nyélen!hát kicsit bőg a motor de nem baj.
azt mondták hogy" ha nem akarod összetörni magam akkor ne vegyél 250-ös 2T -t "
inkább maradok 125 -ös 2T-nél vagy 250 4T-nél!
mondjuk az tény hőgy ő alig használja...és h használja,akkor is elég lájtosan..
Ez nagyon bölcs gondolat, aki így áll hozzá, annak merem ajánlani a 250-est, mert van esze, és óvatos.
Én full kezdő vagyok, 125-ösöm van, azt kell, hogy mondjam, hogy a 125-ös alacsony fordulaton NULLA, ha üvölteted, akkor meg egyszer csak DURR, mintha seggberúgták volna...
A 250-es nem ilyen alattomos, már félgázokon is nagyon szépen húz, abban igazad van, hogy nagyon ésszel kell lenni vele, de pl. süppedős homokban végigballag stabilan 4-ben ott, ahol én üvöltve megyek a 125-össel 2-3-ban...
Többiek?
hát csak egy havert ismerek akinek van 250-ös 2t-je!
de mindegy
nos lehet hogy 4T kell vagy 2T nem tudom
de azért 250-ös 2T eléggé erős nekem
Amúgy jó motor.
Nah van egy komoly kérdésem!
RMZ 250-ről van szó!
ez kibirja ha hetente egyszer -kétszer crossozok vele ,tél és esős idő kivéve(ősz is) + félévente szervizeléssel 2 szezont?
öhlins olajjal,szimeringel,porvédővel mosással minden lószarral
Ez azért durva...
http://www.futomu-tuning.hu/?i...