Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát itt mindenki a saját márkáját fogja isteniteni, tehát én is igy teszek... sztem Suzuki mentem már Hondával Cr 125 a sajátom sokkal jobban power előtt a Honda semmit nem mutatott a Suzukimhoz képest.. Yamahásoknak meg amit hallottam felfüggesztés problémájuk volt! Kawasakival nem volt még dolgom...
Jó köszönöm mindenkitől a tanácsokat, márcsak az Xtmet kéne eladni ha valakit érdekel az adatlapomon megtalálja. Akkor az lenne a következő milyen típust válasszak yamaha suzuki honda vagy kawa? Öreget nemszeretnék 02-03-04 körülit 500-600 kötnyékén.
Egy gyári crossal is lehet endurózni Bazsi... sokan szinte csak enduróra használják, aztán ha utbaesik egy pálya ott se lesz baj...
ha nem fogadod meg Fecco tanácsát ( motocrossmania) akkor nagyon meg fogod szivni, nyugodj le és űlj el a valagadon, sajka csont nem játék, hanem igazi szivás,,,
Akkor hagyd az endurot. Crossra szavazok én is, nyugodtabb az élet.
Hy all!
Természetvédők a környékben szerencsére nem aktívak csak a Mecsekben oda meg nem mennék úgysem. Egyébként Pécs környéki vagyok (Bóly) és viszonylag elég sok hobby szintű cross pálya van.
én ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy elsőre inkább valami öreg, de jó állapotú 2T crossgépet vegyél, endurózni 250-est, áttételezd le, hogy ne akarjon hanyattvágni. Olcsó, így nem nagy veszteség ha eladod, és nem nagy befektetés sem. A 125-ösök nem nagyon szeretik, ha valaki hosszú földutakon lenyelezve bőgeti őket, úgy hallom.
nah igen endurozásra is figyelj oda mer erdőbe vagy határba csapatod akkor megbüntethetnek téged a természetvédők!
Cross pálya rengeteg van Mo-n! pl Visonta,Lakitelki...stb
de létezik endurocross sportág is...
szóval neked kell dönteni!
Ide figyelj!
versenyendurók azért nem jók a crosspályára mert a futóművei nem erre tervezték!
egy jó tanács!
először crossmotort vegyél oszt menjél vele egy évig és eladod!
utána vegyél endurót oszt menjél vele egy évig és eladod!
igy eltudod dönteni!
Hát kb. 500-600 körül gondoltam árba azért már lehet jó RMX-et kapni vagy valami mást?
Amivel lehet endurozni, de nem ilyed meg a cross pályától.
9 hete van fent, és még +4 hét. 15-én azt mondta tuti leveszi, utána még mire használható lesz. Áhhhh…
Sajnálom Elmegy vele fél nyarad
Sziasztok!
Elegem van mindenből, nem vette le az orvos a gipszet, pedig megröngenezték és teljesen összeforrt! Szerintem ez frankon azt hiszi, +4 hét nekem már nem számít, komolyan mondom bekaphatja. Elvan kurva az egész nyaram! Lehet levágom a picsába…
mi a probléma vele?
nem valami bíztató a kinézete
Üdv jóemberek szétszedtem most teggel a remixxet,,és nem valami jó látvány fogadott
képet csatolok róla. szerintetek mitlehet tenni a kuplungkosárral,,mindenképp csere lessz?
ha igen valaki tud e valami olcsó helyet ahol belehet szerezni egyet,,,,és mennyiért?
ráadásul olaj is vagy 3 decivel kevesebb volt benne ááááááá
A CBF250 138 kiló, 21 lóerő. Hogy keréken mennyit ad le ebből, nem tudom, alattam (84kg) olyan 130-140 volt a vége, de gyorsulásban az ETZ-k fürgébbnek tűntek.

(megjegyzem, azért jelentősen jobb futóműve van, stabilan kis fogyasztása, jó megjelenése, és rohadt magas ára )
Akkor a tz jobb 30kilóval meg 2-3kw-al
háj. pedig a TZ sem erős..
nekem itt az van a forgalmiban, hogy 13kw és 122kg
Szerintem mindkettő kevesebb valójában
Szeva. Nekem volt egy CBF250-esem, 21 lóval. Egy tiptop állapotú 150-es ETZ ott tudta hagyni, ha ügyes volt, a 250-es meg könnyebben...igaz, csak olyan 60-70-ig.
Amúgy szevasztok
125 4t, nem sok szart kell várni tőle Van vagy 13LE
Múltkor lámpánál találkoztam egy kicsi varával. Próbált gyorsulni, de még a csúszós kuplungos 150-es Etkóm is kurva lazán elment. De nagyon csúnyán.
Üdv mindenkinek!
Kihez fordulhatok, ha Pest megye környékén szeretnék szimmeringeztetni egy pár fordított telót?
Sajnos nem emlékszem ki volt az, anno nagyon kedvesen felajánlotta valaki itt, vagy a CR-CRF fórumban, hogy a kettőt megszimmeringezi 3-4ezerért.