Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az "art" nem azt jelenti hogy gyári dugó?
SRS-t ha jól tudom már egy éve nem gyártanak világszerte!Én eddig Aunerből szoktam hozatni!
na az fasza lesz!de most jó éjt mert ..rva fáradt vagyok
azért van mert a bőrt nagyon nem szabad mosogatni... sárkefe és szoszi esetleg meleg nedves rongy de ne áztasd el.... volt épp elég csizmám
nem mondta senki hogy kenjem be csak egy ötlet mert nagyon recseg ha megszárad mosás után. A szilikon attól hogy csúszik nem értem hogy miért nem jó nem fogok leesni a motorrol.
na cső all..

gipszes témához hozzászólva én tegnapelőtt levágtam a gecibe... 4 nappal a leszedés előtt már zavart amikor rámásztam az asszonykára

jah amúgy meg még most nyáron jön a nyúúú bandit, de csak azért mert szar memóriám és rossz a felfogóképességem, szal a biztonság kedvéért még kidöntök pár villanyoszlopot

itt az opponens csak mert nehogymá megin piros legyen
Hülye voltam múltkor, volt nálam fényképező, de még DVD-kamera is...
Majd legközelebb. Aztán vágunk rólatok valami anyagot, amire szórhatja itt az egyeseit a sok répaagyú lükegyerek
Maradok a Vertexnél, mert SRS nem gyárt az én gépemhez dugót.
látta,fasza!mi sajnos nem fényképezkedtünk csak motoroztunk Gecijó volt,délutánra még faszább volt a pálya.este 8-ig nyomtuk,már kiakartak baszni
Estét! A szilikon csuszik ! Ki monta hogy kend be?
Hella...nézd meg lentebb, nekem se volt rossz napom
sziasztok ma jó volt monor!
belülről? persze...kívül meg meg kell forgatni paprikás lisztben. Aztán forró, kivajazott tálban aranysárgára sütni.
figyeljeter már
szerintetek étolajjal érdemes bekenni a cross csizma bőrr részét[ vagy az egészet] ha nincs szilikonod?
Ha a PROX csak 3 hellyel jobb a listádon, egész oké a Meteor fele annyiért
oda van karcolva de a kétütemhez 5. dikre nyomtam négyütemben élvonal nagyon
menni fog..elfáradtam mire így összebaxtam

el vagy tűnve....se ferihegy, se monor, se taksony.....fotelcrossos
Elko az hol helyezkedik el a listán? Narancsokban ugye olyan van gyárilag...
De azért fox tudni aludni miatta?
Értem. Vmi linket tudnál dobni? megköszönném! és amugy az srs-t miért dicséritek annyira?
Nekem 10
Vén genya
mert a proxban sokesetben gyári dugó van a dobozban mert ahhoz nagytételben oolcsóbban hozzájutnak

az srs-t meg vagy az auner hungáriából tudtam vagy fehérgézától
de rég volt a kezembe......amúgy úgy hallottam, hogy valaki magyar felvásárolt valami raktárukat...
heti hetes
OKés, így frankó, köszi. Hogy érted, hogy milyen dugót csomagol hozzá a prox? SRS-t lehet kapni MO-on?
odaírtuk mi a pálya ...szerintem, frankón

de husqvarnánál nem is az ember választ mert örülni kell alapban , hogy van hozzá...bár a kétüteműkhöz akad dugó

a baj az , hogy az ára is mérvadó mert drágább bele mint más huszonöcsibe....
árukat is nézd meg.....és vegyél ..próbáld meg a sorrendet .....de azt is meg kéne nézni milyen dugót csomagol hozzá a prox?
1.srs
2.vertex
3.wiseco
4.wössner
5.mahle
6.art
7.pr
ox
8.asso werke
9.?
10. meteor
11.?