nem mondta senki hogy kenjem be csak egy ötlet mert nagyon recseg ha megszárad mosás után. A szilikon attól hogy csúszik nem értem hogy miért nem jó nem fogok leesni a motorrol.
gipszes témához hozzászólva én tegnapelőtt levágtam a gecibe... 4 nappal a leszedés előtt már zavart amikor rámásztam az asszonykára
jah amúgy meg még most nyáron jön a nyúúú bandit, de csak azért mert szar memóriám és rossz a felfogóképességem, szal a biztonság kedvéért még kidöntök pár villanyoszlopot
Hülye voltam múltkor, volt nálam fényképező, de még DVD-kamera is...
Majd legközelebb. Aztán vágunk rólatok valami anyagot, amire szórhatja itt az egyeseit a sok répaagyú lükegyerek
mert a proxban sokesetben gyári dugó van a dobozban mert ahhoz nagytételben oolcsóbban hozzájutnak
az srs-t meg vagy az auner hungáriából tudtam vagy fehérgézától
de rég volt a kezembe......amúgy úgy hallottam, hogy valaki magyar felvásárolt valami raktárukat...
de husqvarnánál nem is az ember választ mert örülni kell alapban , hogy van hozzá...bár a kétüteműkhöz akad dugó
a baj az , hogy az ára is mérvadó mert drágább bele mint más huszonöcsibe....
árukat is nézd meg.....és vegyél ..próbáld meg a sorrendet .....de azt is meg kéne nézni milyen dugót csomagol hozzá a prox?
1.srs
2.vertex
3.wiseco
4.wössner
5.mahle
6.art
7.pr
ox
8.asso werke
9.?
10. meteor
11.?
12.?
a JE-t kihagytam mert az 4T-k be csinál dugót oda viszont rendeset
gipszes témához hozzászólva én tegnapelőtt levágtam a gecibe... 4 nappal a leszedés előtt már zavart amikor rámásztam az asszonykára
jah amúgy meg még most nyáron jön a nyúúú bandit, de csak azért mert szar memóriám és rossz a felfogóképességem, szal a biztonság kedvéért még kidöntök pár villanyoszlopot
itt az opponens csak mert nehogymá megin piros legyen
Majd legközelebb. Aztán vágunk rólatok valami anyagot, amire szórhatja itt az egyeseit a sok répaagyú lükegyerek
szerintetek étolajjal érdemes bekenni a cross csizma bőrr részét[ vagy az egészet] ha nincs szilikonod?
el vagy tűnve....se ferihegy, se monor, se taksony.....fotelcrossos
Vén genya
az srs-t meg vagy az auner hungáriából tudtam vagy fehérgézától
de rég volt a kezembe......amúgy úgy hallottam, hogy valaki magyar felvásárolt valami raktárukat...
de husqvarnánál nem is az ember választ mert örülni kell alapban , hogy van hozzá...bár a kétüteműkhöz akad dugó
a baj az , hogy az ára is mérvadó mert drágább bele mint más huszonöcsibe....
árukat is nézd meg.....és vegyél ..próbáld meg a sorrendet .....de azt is meg kéne nézni milyen dugót csomagol hozzá a prox?
1.srs
2.vertex
3.wiseco
4.wössner
5.mahle
6.art
7.pr
ox
8.asso werke
9.?
10. meteor
11.?