Állat ez a két HusaBerg, enduroba még mindig a 2T a király (az én szemembe motocrossba is)örül a szívem mikor ilyen képet látok, már ha valódiak,nagyon remélem!És most mi lesz a "4 Stroke Force" szlogennel? Talán ez kicsit felnyitja pár gyár szemét (élen a Hondával )!Hajrá 2T!
Beszéltem a csávóval akinek van a használt 2002es blokkja, 20.000 ért el lehetne hozni a főtengelyt, ha jó az enyémbe...szóval szét kellene kapni a blokkot, hogy megtudjuk, de remélem jó lesz bele, ha meg nem akkor marad a 80.000 es új, ami azért még mindig jobb, mint a 114.000
Egész hétvégén itthon döglődtem...ilyen a pofám még mindig...ma voltam a sarlatánnál megint, felvett táppénzre meg kaptam antibiotikumot, azt majd meglássuk...
Amúgy a motorom meg lent van Ócsán, mert szerda óta még nem tudtam elhozni...meg most egyébként is offtopic vagyok itt (SM)
Fotelsupermotos
Ez most jött a budapesti KTM üzletből: Rendelhető a főtengely 115.836.- Ft-ért, 40% előleggel!
Üdv.:KTM
A Motormannos nagyon érdeklene, 78ért új, meg van egy használt is...remélem olcsón megúszom
Asso werke nagyon jó kis márka, talán meg merem azt is kockáztatni, hogy hülyeséget mondok, de avval jönnek ki gyárilag a 25ös apriliák...javítastok ki a tévedek
Találtam egy használtat. Kompletten, sajnos nem olcsó 78000Ft, és ebben nincs benn a postaköltség. Még várok visszajelzést egy címről, hátha van olcsóbban.
Mindenképp jelezze, ha megfelelő, vagy ha nem akkor is.
egy kis 4T
Amúgy a motorom meg lent van Ócsán, mert szerda óta még nem tudtam elhozni...meg most egyébként is offtopic vagyok itt (SM)
Fotelsupermotos
Üdv.:KTM
A Motormannos nagyon érdeklene, 78ért új, meg van egy használt is...remélem olcsón megúszom
Mondtam már, hogy a Red Barom bekaphatja a faszomat? Asszem nem...
Akkor KAPJA BE A FASZOMAT A RED BARON
Tisztelt Dávid!
Találtam egy használtat. Kompletten, sajnos nem olcsó 78000Ft, és ebben nincs benn a postaköltség. Még várok visszajelzést egy címről, hátha van olcsóbban.
Mindenképp jelezze, ha megfelelő, vagy ha nem akkor is.
Üdv MTM Team