Szió! Pár sorral ezelőtt kérdeztelek, hogy Agárdról való a motor. Sajna nem válaszoltál rá, de megismertük a járgányt. A párom szerelte az előző tulajnál, a blokkja soha nem volt széthúzva. Sajnáljuk, ami történt! Mi tudunk bele főtengelyt 99500.-ért, ha kell, ez eredeti gyári ,1 hét alatt. Ha érdekel, megadom a párom számát, beszéljétek meg:06/20 9 836 940.
Zoozee! Megérdeklődted a főtengelyt? Jelenleg van 4
1. Tisztelt Dávid!
Találtam egy használtat. Kompletten, sajnos nem olcsó 78000Ft, és ebben nincs benn a postaköltség. Még várok visszajelzést egy címről, hátha van olcsóbban.
Mindenképp jelezze, ha megfelelő, vagy ha nem akkor is.
Üdv MTM Team
2. Rendelhető a főtengely 115.836.- Ft-ért, 40% előleggel!
Üdv.:KTM
3.Tisztelt Dávid!
Találtunk teljes új főtengelyt a motorhoz. Az ára - 109650Ft. Ez egy teljes új gyári főtengely ára. Ha érdekli kérjük jelezze, felénk, hogy meghozathassuk. kb. 2 hét mire ideér!
Üdv MTM Team
4. Az itt helyben 20ért bontott főtengely, azt majd a szerelő megnézi, hogy érdemes-e megvenni...
1. Tisztelt Dávid!
Találtam egy használtat. Kompletten, sajnos nem olcsó 78000Ft, és ebben nincs benn a postaköltség. Még várok visszajelzést egy címről, hátha van olcsóbban.
Mindenképp jelezze, ha megfelelő, vagy ha nem akkor is.
Üdv MTM Team
2. Rendelhető a főtengely 115.836.- Ft-ért, 40% előleggel!
Üdv.:KTM
3.Tisztelt Dávid!
Találtunk teljes új főtengelyt a motorhoz. Az ára - 109650Ft. Ez egy teljes új gyári főtengely ára. Ha érdekli kérjük jelezze, felénk, hogy meghozathassuk. kb. 2 hét mire ideér!
Üdv MTM Team
4. Az itt helyben 20ért bontott főtengely, azt majd a szerelő megnézi, hogy érdemes-e megvenni...
jhogy adtam a címet mi QuadRacer?
képek
sürgős
szombat ota izomlázam van a tereptö
kis érdekesség
tessék itt érdemes nézgelödni
17:00
Motokrossz
Világbajnokság, Franciaország