Davon! bocs hogy megszólítalak,nem szoktam ide járni csak ritkán, de a sajkacsont kiszúrta a szemem. nekem is eltörött hétvégén a jobb csuklóm (igaz nekem az ulnam,nem a sajkacsont) a kanizsai krosszpályán , leírnád a tapasztalataidat?ez az első-remélem egyben az utolsó- ilyen esetem.nagyon köszönném a választ akár mailben is!további gyors gyógyulást és üdv mindenkinek!
Nagyon remélem, h összejön. Ha haver nem jön, szétszedem a CR-t, és megy bele az Astrába
Elvileg pénteken megyek a SM kerekeimért, akkor nem szerelem át.
ok,akkor vasárnap
szerintem könyebb mint a monori..nincs annyi ugró,nincs akkora homok...nekem negyon begyünk http://www.sportmotor.hu/motor... it egy videóm sóskútról..lesd meg
Vasárnap lenne nekem/nekünk is jobb, de majd még dumálunk...
Te. Nem nehéz az a pálya még nekem? Betoji szar vagyok még, a monori tetszett, de Sóskútról eléggé vadakat hallani.
remélem jó lesz a pálya..
őőő,annyit tudok,hogy mindenképp délután megyünk...3-4 óra felé..8-9 ig úgy is világos van,...ennyi motorozás meg bőven elég...és legalább annira meleg sincs
szombat vagy vasárnap..nemtudom..de szerintem inkább vasárnap
Van benne igazság!
Ha endurozni akarsz, semmiképp sem javaslom a 125-öst.
(márcsak az elszegényedett keverék miatt a motor érdekébe se, lásd 6-ban nyélgázon percekig üvöltetve a földúton...)
tudom.de ez már jelent valamit.
a kis pályán nem volt nagy tempó.
a nagyobbik pályánkon meg még nem volt lehetőségem kipróbálni,pedig ott van egy cca25 méteres asztal.de szerintem bírja.
Jut eszembe: Azóta ugye kapot 2 új Showa telót, szimmeringekkel, olajjal együtt (12 volt a felújítás), és állítottam a kormányon, most már nem hasnál van. MOST kéne vele menned, ha én ennyire érzem a különbséget, te is vágnád...
én még nem láttalak motorozni,de hány szezont nyomtál le a tsr-el?
sztem alapod biztos megvan a 250-hez,és ha elmégy endurózni,akkor azt jobban fogod élvezni.nem kell annyit kuplungolni,meg lökdösni a lábaddal
De tényleg.tesómnak sincs nagy tapasztalata,de van esze,és jól elterelgeti.na meg majdnem dupláját kibírja a dugó a 250-ben.
Valahol ez is nagyon igaz, mert a 125-öst meg folyamatosan magas fordulaton kell tartani, és ez nem mindig sikerül jól, volt, hogy rosszul érkeztem, és ijedtemben a gázba kapaszkodtam...eléggé jöttek a fák
Elvileg pénteken megyek a SM kerekeimért, akkor nem szerelem át.
125sx
A másik gép mi volt, ki volt?
Nézem.
szerintem könyebb mint a monori..nincs annyi ugró,nincs akkora homok...nekem negyon begyünk
http://www.sportmotor.hu/motor... it egy videóm sóskútról..lesd meg
Te. Nem nehéz az a pálya még nekem? Betoji szar vagyok még, a monori tetszett, de Sóskútról eléggé vadakat hallani.
őőő,annyit tudok,hogy mindenképp délután megyünk...3-4 óra felé..8-9 ig úgy is világos van,...ennyi motorozás meg bőven elég...és legalább annira meleg sincs
szombat vagy vasárnap..nemtudom..de szerintem inkább vasárnap
Ha endurozni akarsz, semmiképp sem javaslom a 125-öst.
(márcsak az elszegényedett keverék miatt a motor érdekébe se, lásd 6-ban nyélgázon percekig üvöltetve a földúton...)
hétvégén sóskútra megyünk...rég voltunk már ott...
ha oda kigyüttök,tesztelem
a kis pályán nem volt nagy tempó.
a nagyobbik pályánkon meg még nem volt lehetőségem kipróbálni,pedig ott van egy cca25 méteres asztal.de szerintem bírja.
sztem alapod biztos megvan a 250-hez,és ha elmégy endurózni,akkor azt jobban fogod élvezni.nem kell annyit kuplungolni,meg lökdösni a lábaddal
De tényleg.tesómnak sincs nagy tapasztalata,de van esze,és jól elterelgeti.na meg majdnem dupláját kibírja a dugó a 250-ben.
ott nincs nagy terhelés...nincs mitől beszitálnia
ennek azért kicsivel jobb...
Valahol ez is nagyon igaz, mert a 125-öst meg folyamatosan magas fordulaton kell tartani, és ez nem mindig sikerül jól, volt, hogy rosszul érkeztem, és ijedtemben a gázba kapaszkodtam...eléggé jöttek a fák