Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Davon! bocs hogy megszólítalak,nem szoktam ide járni csak ritkán, de a sajkacsont kiszúrta a szemem. nekem is eltörött hétvégén a jobb csuklóm (igaz nekem az ulnam,nem a sajkacsont) a kanizsai krosszpályán , leírnád a tapasztalataidat?ez az első-remélem egyben az utolsó- ilyen esetem.nagyon köszönném a választ akár mailben is!további gyors gyógyulást és üdv mindenkinek!
oksa,lényeg hogy csapatunk egy nagyot
Nagyon remélem, h összejön. Ha haver nem jön, szétszedem a CR-t, és megy bele az Astrába
Elvileg pénteken megyek a SM kerekeimért, akkor nem szerelem át.
b-and-i haverom
125sx
Jó lesz. Adtam is a videóra hirtelen egy ötöst.
A másik gép mi volt, ki volt?
kb
Akkor ez is olyan, mint az érettségi, meg az államvizsga, jól beszaratják előre az embert, közben meg nem is nagy szám...
Nézem.
ok,akkor vasárnap
szerintem könyebb mint a monori..nincs annyi ugró,nincs akkora homok...nekem negyon begyünk
http://www.sportmotor.hu/motor... it egy videóm sóskútról..lesd meg
megyek nyergesre
Vasárnap lenne nekem/nekünk is jobb, de majd még dumálunk...
Te. Nem nehéz az a pálya még nekem? Betoji szar vagyok még, a monori tetszett, de Sóskútról eléggé vadakat hallani.
remélem jó lesz a pálya..
őőő,annyit tudok,hogy mindenképp délután megyünk...3-4 óra felé..8-9 ig úgy is világos van,...ennyi motorozás meg bőven elég...és legalább annira meleg sincs
szombat vagy vasárnap..nemtudom..de szerintem inkább vasárnap
Melyik nap, mikor?
vagyis most lesz meg 1 éve
1 szezont menntem vele
Van benne igazság!
Ha endurozni akarsz, semmiképp sem javaslom a 125-öst.
(márcsak az elszegényedett keverék miatt a motor érdekébe se, lásd 6-ban nyélgázon percekig üvöltetve a földúton...)
oké
hétvégén sóskútra megyünk...rég voltunk már ott...
ha oda kigyüttök,tesztelem
tudom.de ez már jelent valamit.
a kis pályán nem volt nagy tempó.
a nagyobbik pályánkon meg még nem volt lehetőségem kipróbálni,pedig ott van egy cca25 méteres asztal.de szerintem bírja.
kőműves verda rulz
Jut eszembe: Azóta ugye kapot 2 új Showa telót, szimmeringekkel, olajjal együtt (12 volt a felújítás), és állítottam a kormányon, most már nem hasnál van. MOST kéne vele menned, ha én ennyire érzem a különbséget, te is vágnád...
én még nem láttalak motorozni,de hány szezont nyomtál le a tsr-el?
sztem alapod biztos megvan a 250-hez,és ha elmégy endurózni,akkor azt jobban fogod élvezni.nem kell annyit kuplungolni,meg lökdösni a lábaddal
De tényleg.tesómnak sincs nagy tapasztalata,de van esze,és jól elterelgeti.na meg majdnem dupláját kibírja a dugó a 250-ben.
boccs
nem egykerék letétele után kell jónak lennie a futóműnek...
ott nincs nagy terhelés...nincs mitől beszitálnia
füvön nem motorozunk
nem azért volt szar a fütómű
ennek azért kicsivel jobb...

Valahol ez is nagyon igaz, mert a 125-öst meg folyamatosan magas fordulaton kell tartani, és ez nem mindig sikerül jól, volt, hogy rosszul érkeztem, és ijedtemben a gázba kapaszkodtam...eléggé jöttek a fák