Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szewa
Ezen sincs lámpa, és kopott cross gumi van rajta. Este is láttam a srácot a városban Korfun motorozni .Rendört nem igazán zavarta.
viszont volt kx250 közúton, bütykös gumival, bukó nélkül....voltam már párszor görögben, de mindíg meglepnek.
Nem crosspálya van hanem freestyle ugrók rámpák . Lehet nem voltak kint azért nem láttad Pedig a reptérre vezető úton volt.
szombaton jöttünk..
most nincsenek itt velem képek....de majd rakok fel.
navaggio-t csak fentről láttam...hajót nem engedtek kikötni, mert egy baleset miatt olaj ömlött a tengerbe...örültem neki gondolhatod.
amúgy faxa volt nagyon...viszont crosspályát reptér mellett nem láttam.

mocizni sem ártana a héten, csak utol kéne magam érni.
Itthon vagy? milyen volt? Navaggioról egy képet tegyél fel.
lenes, köszi, de... ma kb. fél liter Semmi (olyna, mint a WD40) segítségével, meg némi flex és fűrész közreműködésével sikerült megindítani a pálcát.

Minden esetre érdekelne, mennyiért adtad volna!
de
na hali!

maradj csak kawánál...
sajnálom
remélem találsz hamar másikat!
Laczka, ha itt vagy valamikor feltétlen szólj, kérdésem lenne, az egyik feltöltött videóddal kapcsolatban!
Szeretnék kideriteni egy szám cimet,előadod!
Üdv
Szevasztok!
Keme!köszi a telefonszámot, sajnos ez a főtengely is 2002es
Valaki nem tud egy bécsi KTM kereskedést telefonszámmal együtt, előre is köszi
Na… majdnem elcsaptam ma egy motorost. Megyek kocsival, egyszer csak a jobb oldalt 1 cm-re a moci, épp hogy észrevettem. Soha nem értettem miért kell jobbról előzni. Megyek tovább (kb 1km) ugyanaz a motor, busz befékez előttem, mire én is, moci jobb oldalt megint el mellettem és telibe a buszt. Nem kicsit elnézte a dolgot, de szerencsére nem lett komolyabb baja, a buszos pedig észre sem vette.
hája nálunk is most jön a n yaralás 2. része a 3 ból. 2hét olaszország
mx v. atv
Csak egy kis nyalánkság nektek
Megveszed a 86-os CR250-esünket...Nevet változtatsz Broc Glover-re...a rajtszám marad..ez a jövő...
mennyire lehe látni hogy a régi telók hogy szitáltak,meg patogott a hátulja majdnem mind1ik mocinak
de nnek ellenére mennek mint a mérgezett egér
sztem könig...és kész
ááá...dehogy is jol elvadok
Enduro
Nekem ebben teccettek a terepviszonyok
Nálam a Vintage Cross 1988 mindent vitt...
Ha még egyszer valaki lefikázza a hátul dobfékes, vagy tárcsás, de NEM fordított telós crossokat, megmutatom neki ezt a videót.
Látom unatkozol