Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott ahol a talpa hozzá ér a fékkarhoz ott szarrá van kopva.
pfffffff az igen nekem ez a forma nem nagy márka(sztem)de nagyon jó kis csizma bokacsuklós könnyebb benn menni meg full strapabíró kis cucc nem akarom elkiabálni kopp kopp eddig teljes mértékbe meg vagyok vele elégedve pedig kap rendesen

most ien állapotban van
Mert jön szét a talpa alig motoroztam benne
miért szar a fox csizmád?
9900 ért vettem én.
Nekem azóta szar a netem mióta routeren keresztül csatlakozom.
olyan gatyát akartam magamnak mint amilyen neked van de most 17pénz lett volna akkor inkább most nem kérem
holnap teszek fel róla,vidéken vagyok geci lassu internetem van!DE gecijó!Pardinál akcios alpinstars mez van 6ropiért
dobhatnál be képeket h mik jöttek:)
engem nadrág érdekelne
képet rakj róla.
Vagyis tudja, csak nem kér belőle sokat.
Köszi szépen 1982 amugy de bármi jöhet ami jó bele,aposomnak kellene.Elöre is köszi.Scoycoba jöttek új cuccok,ma vettem egy új térdvédöt geci jó müanyag csavaros a csuklónál.
A különbözetet elmotorozhatod nyugodtan
Az kevés ilyen még velem sem fordult elő
Ja, így könnyű
ááá azért mentem el nyári munkára h vegyek cross gatyát meg h felújítsam a motort:D
jó nem csak azért:D
Csak nehogy véletlenül az én hsz- emet mutassa meg
Ugyanmá... az a legjobb... amikor mondjuk egy nap keres az ember egy ötvenest munka nélkül zsebbe... persze ez velem még sose fordult elő
Hali komplett motorral nem foglalkozunk gyári uj cuccokkal kereskedünk, de meg kérdezem neked hétfőn . Csak ne felejtsem el.
Ezt a hszt-muti meg neki is... csak respektálja

Egyébként ha gonosz akarnék lenni, aszondanám, hogy pont az ikertestvérét láttam ma Bélatelepen a parton.....

De nem vok gonosz.... Kívánom, hogy találjátok meg egymást
Ezt meg sem hallottam
Szia Gabi,wv alkatrésszel is foglelkozol?transporter 1.6d motor kéne nekem
Ugye, hogy eltaláltam