Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép az Rm!
Na megyek lefekszem, jó éjt.
Mit jojózol itt a szemeiddel?!?
Hello zozoee!
Egy kis segitség kellene olaj ügyben? Ismered az Igol Propolus Sts-R 2T, ha igen mi a véleményed róla? Valami te milyen dugót ajánlanál rm 125-be? Köszi előre is!
Ezt mondjuk én sem tudtam...igaz, nem is volt még soha eltörve semmim...
Amikor elkezdődik a callusképződés (nem tudom mi ez), akkor szedik le. Ez a röngenen a „színéből” látszik. Legalábbis valami ilyesmit magyarázott.
Én nem tudtam.
Az se vágtam, hogy ilyenkor még nem teljesen forr össze, mert ahhoz a mozgás kell, akkor indul el a csontok valami meszesedés szerűség. Kell hozzá az intenzív véráramlat, ami ugye a gipszbe nem sokk van.
Igen, a páros szervek együtt könnyebben/gyorsabban mozognak, ezt tudtam.
Kb.
Tudtátok a kéz ás a láb egymástól tanul? Amit a jobb kezemmel csinálok, azt kell a ballal is. Elmagyarázták hogy kell tornáztatni, párhuzamosan a kettőt.
Reménytelen eset
Én szinte egyhelyben álltam, fordultam meg. Az a kezem nem is érte a földet, úgyhogy a rajtam a puha talaj sem segítene.
Tanuljatok meg puhá(bb)ra esni
Ilyen miatt biztos nem adnám fel a motorozást, de visszáb vesz egy kicsit belőlem. Egy gyorsaságival meghalnék, ezzel meg csak összetöröm magam.
Meghiszem azt... most nyár elején én is elfeküdtem kéccer úgy, hogy egy-egy hónap kihagyás lett az eredmény motorozásilag.... meg csomó más dolog is elmaradt miatta

Hihetetlen mennyire nem tudok írni.
már kezdtem szégyelni magam, hogy ezekszerint még nem motoroztam közelse rendesen mert soha nem tünt végtelennek a lábam
azért megnyugodtam most
Már tényleg megszoktam. Inkább az elmulasztott idő ami fáj.
Rajtam eddig 1x volt gipsz. Mivel nem volt eltörve a lábam, csak 3 napig, utána leszedtem. De a 3 nap után is alig bírtam lábra állni, mert majd beszartam a fájdalomtól... tehát 12 hét nagyon gecc lehet
végtelenek
védtelen
Amikor rajtam volt a gipsz, úgy éreztem tuti a dolog, pláne hogy a kormánycsapágy csere is összejött. Szinte már úgy megszoktam, hogy rendesen használni tudtam. Most hogy levették, olyan érzés, mint amikor mentem be a korházba, csak nem fáj annyira, de mozgás 0. Nem érzem hogy áll a csuklom. Olyan mint amikor motorozás után leveszed a csizmát, és végtelenek érzed a lábad. Kérem vissza a gipszemet, na jó nem csak vicceltem…
Szinte tuti beledolgozik a vízbe... volt egy 120-as skodám, ugyanezt művelte mikor átégett a hengerfejtömítés
Sziasztok!
Használ közületek valaki Igol márkájú olajat? Ha igen mi a véleménye?
Egy kidőlt fa rendes hely tud lenni...pláne, ha nem merőleges az útra, ami mondjuk még lejt is oldalra... Sőt, ha a hetes eső után érsz oda, az a totális elélvezés

Én ilyenkor annak is örülök, ha nem a fára esek, hanem mögé a sárba
Hát, barétom, Te akkor jól elvoltál... meg még leszel is, mert holnapután még nem fogod tunni használni