Hello zozoee!
Egy kis segitség kellene olaj ügyben? Ismered az Igol Propolus Sts-R 2T, ha igen mi a véleményed róla? Valami te milyen dugót ajánlanál rm 125-be? Köszi előre is!
Én nem tudtam.
Az se vágtam, hogy ilyenkor még nem teljesen forr össze, mert ahhoz a mozgás kell, akkor indul el a csontok valami meszesedés szerűség. Kell hozzá az intenzív véráramlat, ami ugye a gipszbe nem sokk van.
Kb.
Tudtátok a kéz ás a láb egymástól tanul? Amit a jobb kezemmel csinálok, azt kell a ballal is. Elmagyarázták hogy kell tornáztatni, párhuzamosan a kettőt.
Meghiszem azt... most nyár elején én is elfeküdtem kéccer úgy, hogy egy-egy hónap kihagyás lett az eredmény motorozásilag.... meg csomó más dolog is elmaradt miatta
Rajtam eddig 1x volt gipsz. Mivel nem volt eltörve a lábam, csak 3 napig, utána leszedtem. De a 3 nap után is alig bírtam lábra állni, mert majd beszartam a fájdalomtól... tehát 12 hét nagyon gecc lehet
Amikor rajtam volt a gipsz, úgy éreztem tuti a dolog, pláne hogy a kormánycsapágy csere is összejött. Szinte már úgy megszoktam, hogy rendesen használni tudtam. Most hogy levették, olyan érzés, mint amikor mentem be a korházba, csak nem fáj annyira, de mozgás 0. Nem érzem hogy áll a csuklom. Olyan mint amikor motorozás után leveszed a csizmát, és végtelenek érzed a lábad. Kérem vissza a gipszemet, na jó nem csak vicceltem…
Egy kidőlt fa rendes hely tud lenni...pláne, ha nem merőleges az útra, ami mondjuk még lejt is oldalra... Sőt, ha a hetes eső után érsz oda, az a totális elélvezés
Én ilyenkor annak is örülök, ha nem a fára esek, hanem mögé a sárba
Na megyek lefekszem, jó éjt.