...ok, ti tudjátok. De ne felejtsd el a rokker-motoros sztorit, mikor a vad, hosszú hajú rokker sráccal az esküvő után eladatja a csaj a motort, aztán levágatja a haját, aztán elmarad a bőrdzseki, aztán jön a válóper, mert a srác már nem a régi, és a csaj kiábrándul
Én meg 88 óta vagyok vele együtt és még az RD-mmel én is vittem... de a motor a vörös posztó... Ha kurvázni mennék, nem érdekelné annyira.... ezek a zasszonyok úlláccik mindenhol egyformák
A motorozással nincs gondja, szeret is, örül hogy van valami amibe örömöm lelem, de jobban örülne hogy ha nem a kormánycsapáy cserén, vagy valamilyen újabb nélkülözhetetlen alkatrész beszerzésén járna a fejem. Az Ő legnagyobb álma, egy gyermek, és a motoros hóbortom eltörpül a szemében Azt várja mikor növök fel, és rakom sorrende a dolgokat. Szerintem az már más, ha valakinek ezek már összejöttek, van gyerek minden happy, miért ne lehetne motorozni.
"nem unod még"... egy ilyen kérdés kirobbantaná a vulkánt nálam...
De szerencsére nincs ilyen kérdés. Párom nagyon tolerálja, szinte szereti a motorozást, pedig én tényleg nem vagyok normális...
Én 1983-óta vagyok együtt a feleségemmel, még mindig utálja a motorokat . Pedig annó motoroztunk együtt nem kevesett mz-s korszakban . De minden alkalommal megkérdezi, mikor megyek motorozni, hogy nem unod még ?
haverom 32...van 2 gyönyörű gyereke,mogyoródon egy kertes ház,és egy rmz250....nehezen oldotta meg..meg nem úszkál a pénzben,de megoldotta
Neked is menni fog!hajrá
Ennyi idősen én is ezt mondtam volna, de hidd el pont ez az önzőség. Nem azt kéri, hogy hagyjam abba a motorozás, hanem egy lakást, egy gyereket egy életet szeretne. Aminek talán pont a motor elvesztése az ára. Lehet erről már mind lekéstem… A gyerekedet Te nem imádnád? Hol jön ehhez egy motor. Egy hét éves kapcsolatról beszélünk, nem egy futókalandról.
grill egyébként mondta hogy neki a 2007 es-nek a rugózása jobban tetszett...annak ellenére hogy a 2008asé komolyabbnak néz ki
lényeg hogy zsír új legyen....nekem egy új 2006 os is jó le nne
ha egy csaj azt kéri hogy hagyd abba a motorozást....ami az életet...amit imádsz....egyből ki kell rugni a faszba...
ennyire önző nem lehet....
mondjuk nemtudom mi a helyzet nálatok..miért kéne választani
...ok, ti tudjátok. De ne felejtsd el a rokker-motoros sztorit, mikor a vad, hosszú hajú rokker sráccal az esküvő után eladatja a csaj a motort, aztán levágatja a haját, aztán elmarad a bőrdzseki, aztán jön a válóper, mert a srác már nem a régi, és a csaj kiábrándul
Ha ezt nem érti meg, akkor lapátra vele.
De szerencsére nincs ilyen kérdés. Párom nagyon tolerálja, szinte szereti a motorozást, pedig én tényleg nem vagyok normális...
jók legyetek
csaoo
Neked is menni fog!hajrá
lényeg hogy zsír új legyen....nekem egy új 2006 os is jó le nne
ennyire önző nem lehet....
mondjuk nemtudom mi a helyzet nálatok..miért kéne választani