Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem a hajam hullik magától, a hajdani dzsekit kihíztam... de a motor marad
milyen igazad van
Mennie KELL

...ok, ti tudjátok. De ne felejtsd el a rokker-motoros sztorit, mikor a vad, hosszú hajú rokker sráccal az esküvő után eladatja a csaj a motort, aztán levágatja a haját, aztán elmarad a bőrdzseki, aztán jön a válóper, mert a srác már nem a régi, és a csaj kiábrándul
Nekem már 3 gyerek van itten... és még mindíg azon törpölök, mi lesz a következő motrom.... vagyunk így többen is, nemnormálisak
De megérti, viszont anyagilag nem tudnánk kivitelezni.
Én meg 88 óta vagyok vele együtt és még az RD-mmel én is vittem... de a motor a vörös posztó... Ha kurvázni mennék, nem érdekelné annyira.... ezek a zasszonyok úlláccik mindenhol egyformák
Ez nem prioritás kérdés, a gyerek nem üti a motorozást. Párhuzamosan megy.
Ha ezt nem érti meg, akkor lapátra vele.
A motorozással nincs gondja, szeret is, örül hogy van valami amibe örömöm lelem, de jobban örülne hogy ha nem a kormánycsapáy cserén, vagy valamilyen újabb nélkülözhetetlen alkatrész beszerzésén járna a fejem. Az Ő legnagyobb álma, egy gyermek, és a motoros hóbortom eltörpül a szemében Azt várja mikor növök fel, és rakom sorrende a dolgokat. Szerintem az már más, ha valakinek ezek már összejöttek, van gyerek minden happy, miért ne lehetne motorozni.
Csütörtök este, Kakucsnál:
Nem szolok semmit felülök a mocira és elhuzom a belemet
Mmm...dél körül kint leszek Kakucson, délután 3-4-körül meg megyünk Sóskútra. Ma cseréltem elsőfék-betéteket, kipróbálom.
Nem mi holnap megyünk de már alig várom ,mostanába sokat motoroztam/szinte semmit / Gyere ki te is reggek 8-kor indulunk én kb délig maradok
"nem unod még"... egy ilyen kérdés kirobbantaná a vulkánt nálam...
De szerencsére nincs ilyen kérdés. Párom nagyon tolerálja, szinte szereti a motorozást, pedig én tényleg nem vagyok normális...
Én 1983-óta vagyok együtt a feleségemmel, még mindig utálja a motorokat . Pedig annó motoroztunk együtt nem kevesett mz-s korszakban . De minden alkalommal megkérdezi, mikor megyek motorozni, hogy nem unod még ?
Szeva Béla, titeket láttalak ma Nyáregyen?
Inkább a motor! Én is válásközeli hejzetbe kerültem ,de gyözött a motor
Mi 10 éve vagyunk együtt párommal, 1,5 éve házasok...Megoldottam: most tanul motorozni
Meglássuk, bárcsak igazad lenne. Annak is örülni fogok, ha lesz mit megoldanom.
na most megyek a dunapartra....füstjeleket látok arra
jók legyetek
csaoo
haverom 32...van 2 gyönyörű gyereke,mogyoródon egy kertes ház,és egy rmz250....nehezen oldotta meg..meg nem úszkál a pénzben,de megoldotta
Neked is menni fog!hajrá
Ennyi idősen én is ezt mondtam volna, de hidd el pont ez az önzőség. Nem azt kéri, hogy hagyjam abba a motorozás, hanem egy lakást, egy gyereket egy életet szeretne. Aminek talán pont a motor elvesztése az ára. Lehet erről már mind lekéstem… A gyerekedet Te nem imádnád? Hol jön ehhez egy motor. Egy hét éves kapcsolatról beszélünk, nem egy futókalandról.
grill egyébként mondta hogy neki a 2007 es-nek a rugózása jobban tetszett...annak ellenére hogy a 2008asé komolyabbnak néz ki
lényeg hogy zsír új legyen....nekem egy új 2006 os is jó le nne
Nem kell nekem 2008-as vagy 2009-es moci ,jó nekem egy 2007-es is, csak dobozolt új legyen, és olcsó .
sziasztok enduroriderek régen jártam itt
ha egy csaj azt kéri hogy hagyd abba a motorozást....ami az életet...amit imádsz....egyből ki kell rugni a faszba...
ennyire önző nem lehet....
mondjuk nemtudom mi a helyzet nálatok..miért kéne választani