Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de ez egy régebbi ár amit mondtak ne vegyél rá mérget...
valamelyik nap mondok pontos árat
Ha 70-80 egy komplett főtengely akkor szinte már meg is rendeltem , mert ugye 114ezer a legolcsóbb ajánlat amit én kaptam...Majd dobj már egy mailt légyszi, ha megtudsz valamit...vagy esetleg talán egy smst
mail.: tubanszki[kukac]gmail[pont]com vagy tdavid[kukac]hdsnet[pont]hu
tel.: +36-30/604-4334
nem a gyurika gépe készít ki hanem a szakember alvállalkozó akinél van egy csomó cuccom...
de megoldódik vettem egy gépet , hogy kikerüljem ezeket a bajokat...

amúgy szerintem nem lehet olcsóbb sőt ...meg ott nem kapsz nagy engedményeket se...
telefonon aztmondta haverom , hogy 70-80 körül van..ill. volt régebben adott el egyet ....de megnézem pontosan ha megyek át ..
Srácok! ismeritek olyan crosspályát ahol tele vannak a mandínerekkel ? Heves-Borsod megyében lenne...
tanulni kanyarodni !
Kikészített a Gyuri motorja? Zoozee, te nagy szakértő vagy...szerinted a bécsi meg a mattinghofeni KTM szaküzletben olcsóbb lehet a főtengely? Keresztanyám tesója nem ér rá a héten megkérdezni őket
elirtam! 4-5 szer kisodródtam
hát helyedben nem röhögnék mivel most kezdted crossozni meg én is...
ezen a pályán 4-5 kisodródtam a mandínerből
ha lesz elég pénzem,megyek én is
Jacsesz, elvileg most vasárnap kipróbálom Nyáregyházát. Ha akarsz röhögni vagy sírni, gyere
:O hát szombat délután nyáregyházán voltam!gondolom hogy te vasárnapon ezért asztem nem láttalak
Szevasztok emberek!
Gyűlik a pénz a főtengelyre már csak szerezni kellene egyet jó olcsón, és nagyon gyorsan
melo
Alszanak a crossosok...
mijeza alvás ?
mi lehet szpály kollégával ?
blokkjába gyárilag integrált kipörgésgátló............
morgen
aztmondják hogy a 400 asok széthullanak

mond meg neki hogy ennyiért elviszed, hogyha 450es!

így kell alkudni
Ádi, forgalmiban fekete van.
Thanx!
tököl
köszi szépen, megpróbálok beszélni majd vele, a Hornetnek igencsak kéne kistesó, egy kis futkozós motor... Azt nem tudod, hogy hova vitték helyileg, köszi
itt nézeggették a tesójával fél óráig utánna sutyorogtak 10 percet amíg telefonáltam és aztán kinyögték h viszik.
forgalomba akarják helyezni
06208010412 asszem ez az
Ő milyen célból vette meg, nemtudod? Mert ez lehet hogy jó ötlet Forgalomba akarja helyezni újra? gondolom a váz elment rajta, mi? vagy azt nem nézte?