Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja és a 2009 es az már inyekciós....bár azt nem venném meg...első széria...biztos lesz vele baj
Nincs az a nö akiért abbahagynám a motorozást
Hát igen
Sziasztok!
Hát srácok kemény az élet, lehet napokon belül végleg felhagyok a motorozással. Ha együtt maradunk a barátnőnem, akkor biztos, ha nem akkor marad a motor. Sajnos a másodikra van inkább nagy esély, pedig az elsőt választanám. Komolyan mondom már nem tudom mi jöhet még ezután.
szerintem nem fox benne csalódni
nekem nagyon tetszett ahogy pályán viselkedett a gép....főleg az egyenletes,elnyújtott teljesítményleadása...nem olyna vaddisznó mint a crf ek
de hiszen kawa...
Honda Crf 250 x eladó! 2007 07. 5500km 1000-ként szervizelve! Szép állapotban!
Érdeklőni: dreamer89@citromail.hu(telefonszámot megadom) vagy esetleg msn: majsagergely@citromail.hu
Letöröltem újra telepitettem most jó
Firefox-al miért nem tudok hozzászólni? mi a faszt kell beállitani?
Nem tudom csak jó lenne egy új masina meg egy kicsit erösebb is lenne.
amúgy hogy hogy erre a döntésre jutottál?
jó döntés
Újat akarok venni 450-et.
hali
miért adod el a gépedet?
zoozee: szerintem legközelebb olvasd át a commentet, mielőtt elküldöd... értelmesre sikerült
én meg ma megyek oda :D
hát azthittük, hogy az akksi a hosszú gipszes állás után behányhatott...de nem töltés nincsen a lovon ...egy csokiban eltörötta az érintkező a karambolnál.....ahogy ütköztem egy kábelköteget amin jön a villany a blokkból le akarta tépni valami és a gyengébbik engedett....
amúgy még nincs kész mert nem sok időm van rá de már szét van szedve és már csak össze kell rakni ...

de ha már lent a tank szelepeket is állítok, meg olajcsere ...fullszervíz..mosás stb....minden jáccik
morgen béláim!
Szépnapot! JJön holnap reggel valaki Nyáregyházára ?
Valaki nem tud eladó Mz-Etz 125 vagy 150-est Szabolcs megyében?
miért, te alszol ?
GOLD
Kösz, elvagyok, csak ne kellene mindig éjszaka dolgozni. Töltésed lett? Dzsordzs baba gépét összetetted?
Tünteti már a majrécsíkot?