Már most is jobban nézz ki mint reggel, mondjuk megmostam vagy 20x, és próbáltam tornáztatni medencébe. Olyan jó érzés volt ahogy a nap sütötte. Biztos jó lesz, csak idő kérdése.
Nekem személyszerint nincs tapasztalatom vele, de olcsó húsnak híg a leve. Tudom közhely, de volt már problémám nem megfelelő minőségű dugattyúval, és szerintem várjál még vele, és menny a biztosra.
Meteor dugattyúrol van valakinek tapasztalata ? A parillánál lehet kapni igen olcsón . 12e ért ha jól tudom . Mennyire megbízható szerintetek ? eddig proxot használtam mindig. 23e ft ért . gondom nem volt vele , de kiváncsi lennék a meteorra hogy ilyen olcsón milyen miőségú . ... csak para hogy nehogy bajt okozzon a hengernek . szerintetek ?
Szerintem a miatt ne aggódj.Ha összeforrt a csont biztos gyorsan megy majd a rehab fokozatos terheléssel.
Bocs,hogy alálicitáltam,ez a 12hét engem kikészített volna.
Sziasztok!húú Davon ez tényleg horror egy kicsit,de gondolom jobb érzés egy kicsit mintha még mindig rajta lenne.
Nekem a kézközépcsontom volt eltörve az 5. a jobb kezemen.az csak 3 hét gipsz volt protekcióval.de akkorra is már úgy lesoványodott a kezem,hogy a gipsz csúszkált rajta kicsit és pont ott ütögette,ahol eltört.Kiba*szottul vártam,hogy levegyék.Képzelem akkor Te mennyire vártad.meddig is volt fent neked?6hét vagy több?
Sziasztok.
Ha fotót szeretnél, tessék. Most így nézz ki, tegnapi 30p mosás után, és az elhalt bőrrétegek jórészét már leszedtem. A tel van egy a levétel utáni kép, csak a gépre nem tudom átrakni.
Jól emlékszem amikor levették a gipszedet valami gond történt veled? Most úgynézki velem is, valami hasonló történik, sorba jönnek a gondok és nem kicsik…. Főzök egy kávét
szia theo ...mi a zsír ? hogy vagy ?
hát nem írigyellek
legszebb öröm a káröröm...nincsen benne írígység!
alszotok kurvák ?
Szerintem egy két év talán
5500 kmrel, 1000km-ként szervizelve! Szép állapotban!
Érdeklődni: dreamer89@citromail.hu vagy vegyél fel msnre: majsagergely@hotmail.com
http://www.youtube.com/wat
ch?v...
http://www.youtube.com/watch?v...
Zoozee! Van már valami hír főtengely ügyben?
Bocs,hogy alálicitáltam,ez a 12hét engem kikészített volna.
Nekem a kézközépcsontom volt eltörve az 5. a jobb kezemen.az csak 3 hét gipsz volt protekcióval.de akkorra is már úgy lesoványodott a kezem,hogy a gipsz csúszkált rajta kicsit és pont ott ütögette,ahol eltört.Kiba*szottul vártam,hogy levegyék.Képzelem akkor Te mennyire vártad.meddig is volt fent neked?6hét vagy több?
Ha fotót szeretnél, tessék. Most így nézz ki, tegnapi 30p mosás után, és az elhalt bőrrétegek jórészét már leszedtem. A tel van egy a levétel utáni kép, csak a gépre nem tudom átrakni.
Jól emlékszem amikor levették a gipszedet valami gond történt veled? Most úgynézki velem is, valami hasonló történik, sorba jönnek a gondok és nem kicsik…. Főzök egy kávét
volt benne férfi nemiszerv is!
de nem direkt csak hogy elvitted a commentet asszem 1000es forduló volt