Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg tudom adni a srác számát aki elvitte
Azért bánom annyira, mert legjobb haverom kúrt át a zs-vel, meg fillérekért lett volna hozzá mindenféle cuccom, papíros váztól elkezdve az utolsó csavarig, úgyhogy duplán cumi Mindegy, ez van
akartam is sms t küldeni neked h sajnos elvitték.
de SM em sztem nem lesz. Nem engedi a pénztárcám max 6 kilót enged
Mit nyertem? T(ápo)S MZ-t?
Köszi, kár, hogy szerdán nem tudtam felmenni érte, azért köszi! A következő géphez meg több szerencsét
ott a pont
el, ma du vitték el a srácok
Krómozott MZ-felirat? Az TS125 lesz, elöl dobfékkel. Bölcsőváz miatt szerettem őket, meg a retro külső miatt. Volt vagy 3-4 életemben
Nem árulok zsákbamacskát Ir.á: 150.000ft.+ HITELÁTVÁLLALÁS ( = 2,5mFt)
Zsír
áðißá€$i ! látom itt aztán daráljátok a hsz-eket Szóval akkor bandita elment
ha megtalálom a könyvecskéjét... elég nagy most a felfordulás, hajnalban indulunk olaszba
125 ös a kicsike. elöl asszem tárcsás de elég rég láttam nem emlékszem pontosan
még van ez a krómozott mz felirat a tank oldalán. az évjáratot minnya megmondom neked
Milyen MZ
van nagyfaternál nekem is egy mz m. 2000 km van benne összesen, anno még fater használta egy kicsit..
vkinek kell szóljon
má elolvastam utólag
Akkor most szépen olvasd el hogy mire válaszoltam...
nyugati motor...
akartam is kérdezni tőled a forgalmidba szín - nél mi van írva fekete v piros, mert ezzel a színkombinációal vhogy képről nem vagyok kibékülve. am gondolkozom a tiéden is. de csak akkor fogok egyezkedni ha zsebembe a pénz... és sztem aug v szeptember vége mire oda el fogok jutni
Héééé, ez a motor EZÜSTBŐL van?
nem értesz bazzeg, nem vettem. haverom vette ennyiért anno, de azrán egy időre leállt a motorozással így nekem adta ennyi
én a héten reggel 8 tól hajnali 3-4 ig toltam... minden nap. és ez van már 3 hete