Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, meg Kanada messzebb van, mint a Hold. Logikus magyarázatuk szerint a Holdat látni, Kanadát meg nem.
ejjjha micsoda ajánlatok ....
önfeláldozásom határtalan,,odákat zengnek rola,,
Nekem Meteor van, ránézésre a Prox ugyanolyan volt, csak abban van a dugón a kipuff felé van egy kb. 1mm-es furat, ebben nincs
ítem...
az enyém, az enyém,, tegnapra beszerzek többet is,, most hogy zozzee duzzog itt a teste miatt használd bátran az enyémet,,
minden negyedik amerikai szerint az UFO-k is léteznek,,
sajna nem az enyém .....meg nem is ismerem a gazdit
simán ki minden másra ott a motor
egy drágább is megtud
jajjj már nyem ck non duvvva...vater ódákat zengett rola nekem...iennel is koptatta az aszfaltot... megmókolta ő is...

Lehetséges az, hogy crossmotorba egy olcsóbb dugó meg tud ragadni egy kicsit, majd némi hülés után mintha mi sem történt volna, megy minden tovább? Valaki azt állította, hogy azért, mert a márkásabbak nem tágulnak akkorát...
mert abból , hogy csak szeretkezünk állandóan már elegem van
úgy érzem hogy, csak kihasználsz ......csak arra kellek...meg csak használod a testem
miért ha az enyém akkor járnál velem
de láttam....hát nézz utána lehet wössner vagy valaki csinál hozzá.... ha nem akkor meg kell nézni gyáriba hány pénz....
asszem 40 körül van wössnerbe a husky te610 -hez......
nem tudom ebbe is hasonló lehet .....gyáriba 60 körül emléxem ...
zozzziii a p20-as a vidieid közt tiéd v vmelyik ismidé?
közben veterán videók között keresgéltem küzdelem sorozat további epizódjait de nem nagyon jön a többi ....
nincs valakinek meg véletlen ez a film.....?
már kaptam
miért nem csinálc magadnak akkor?
feljöttem a garázsbú és nem kapom a reggelimet egy órája ........
dagi karatekutya elől , hogy félre lehetne lépni és kiugrana a falon vagy be a tévébe
jujj likas nadrág