ez ilyen fűzős nem csattos atdugod 2 csatton aztán visszfűzöd csak az egyiken majd bepatentolod. így semmi nem szedi le a fejedről. de ha csak átdugod a 2 csatton és bepatentolod az nem bír ki egy olyat h 70 el áthajtanak rajtad...
Hy! Én is érdeklődtem a Banditod után, úgy volt hogy szerdán megyek érte, de aztán csak nem jött össze. Akkor végülis elvitték? Mert akkor visszaviszem haverhoz a cuccokat, amiket arra szántam!
monnyuk nem értem, hogy mit kell fűzögetni... nem volt jó a csatja?
nekem az összes sisakom olyan, hogy csak be kell dugni,asz szevasz. Az Airoh is. Igaz ez szar, csak 40 volt
supermoto mellett vannak azok az érvek h városban a legjobb közlekedési eszköz, élménymotor, akár 2 személlyel is, és esetleg nem kell megvetvem vele a terepet sem.
hátrány h hosszú úton kényelmetlen, és a szervízintervallumok is gyakrabban történnek ( bár ebben nem vagyok biztos szal javítsatok ki)
bandita : városban az is tökéletes, viszont rövidek a rugóutak, terep nuku, viszont hosszabb úton is ideális
szorítok , hogy sikerüljön ..aztán megyünk motorozni
megint dolgozol theo ?
nekem az összes sisakom olyan, hogy csak be kell dugni,asz szevasz. Az Airoh is. Igaz ez szar, csak 40 volt
hátrány h hosszú úton kényelmetlen, és a szervízintervallumok is gyakrabban történnek ( bár ebben nem vagyok biztos szal javítsatok ki)
bandita : városban az is tökéletes, viszont rövidek a rugóutak, terep nuku, viszont hosszabb úton is ideális
nem gondoltam volna h 1 fox ennyit bír