Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi azért... Mert a tulajt hívtam, odarendeltem a vashoz és feltettem kérdéseket. De gyanús pl, hogy nem tudta fejből, mekkorika háccsó kereke van. Ugyanis irtózom a 17-től eltérő méretektől. Ennek mondjuk az van
Olasz import.. valami digó volt a tulaj... még nincs itthon forgalomba helyezve, az még plusz majdnem egy kiló

De ha még gyári a festése, az nekem azt jelenti, hogy lehet, vigyázott rá... mert ezek a régebbiek már mind összevissza festve, sztrítfájternek átalakítva, meg kituggyamilyen kinézettel vannak a neten. És ritka, hogy szakadtnak tűnő gép makulátlan műszaki tartalommal van ellátva
Sajnos nem, csak a neten láttam őket én is.
Nem,de elsö tulajos az csakis fasza lehet!csak kérdés mikor lett forg,helyezve?
mgnézném de sokra nemmenél vele!nemigazán tudom mit kell nézni!én is 1barátommal mentem venni!én minden szart megvettem volna nekem mindegyik tetszett aminek két kereke volt,mikor eljöttünk csak akkor mondta:EZT MEG NE VEGYED!
A kereskedést nem ismeritek véletlenül? Valami tapasztelet esetleg velük kapcsolatban?
Köszi a felajánlást... de úgyis százéve láttam ilyet élőben, elkocogok, megnézem. Az M0-tól nincs messze, az meg már nekem irányban van hazafelé
Ez tőlünk sincs messze, ha kell meg tudom tekinteni én is...bár az ilyen sokhengeresekhez még annyira se értek mint az egyszerűbbekhez...
Elmész megnézni helyettem?

Bár most úgy tűnik, szerdán ott leszek a cégemnél, ha lesz időm, elkerülök arra
Megláttyuk... '92-ben, amikor kikerültem az iskolából és nem volt egy vasam se, csak egy lyukas farmerom, ez a mocc volt az álmaim netovábbja... Lóvém most sincs sok a projektre, hát megtekintem egykori kedvencem
és kaszálni fogsz járni vele?
ez itt van hozzánk közel,tuti veszel?vagy csak nézegeted?
Legalább akkor lesz mégegy szuzuki....
éppen kérdezni akartam,mivan az utcai projektel?
Vaze, itt a hetesen nyomja a sok motros... csak kell megen vegyek uccára egy csavargós vasat....
Szewa
Na hello
Meg hamar el is tűnnek....

Azért a szembeparton levő Balaton felvidéket is széjjelmotoroznám eccer
Hihetetlen témákra ér ide a zember... Meg micsoda roppanós új húsok vannak itten
valaki használ itt OPERA böngészőt?
Ecsém de fasza témaalapot adtam itt a társalgáshoz...
cipore en is koltok rendesen meg jo, hogy nem kell elszamolnom a konyhapenzzel majd meselek en neked olyat, hogy JUJJJ
de Ö már csak a cipöjére költ,, mesélni meg én is tudok rola,,