Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

alamónium
bronz
Ezüst
Az egyik cimbimre is rálőttek menet közben... rá "csak" riasztó pisztollyal, de mondja, hogy frankó volt szembenézni a torkolattűzzel
DRZ-topikban sincs senkinek én láttam a múlt héten hírdetést, de már nem találom sehol, pedig keresem, de nemtalálom
Én egyszer majdnem tudtam egyet
nemtud senki supermoto szettet nekem
nem láttam sehol,szerintem egy unatkozo biztonsági ör lehetett aki macskákra lödöz,aztán megkivánta az ember vadászatot!mint az amerikai egyetemeken
Csak mert KTMworld-ön 27 $-t ír
rendőrt is elütöttem mint a szart mikor gecizett ...gondolom ezzel a gyökérrel se sokat vártam volna
Szemüveg mindig van rajtam,ezek után elmondhatom hogy paintball-oztam,mint vad
én meg elütöttem volna motorral ...hogy kikerekedett volna a faszkalap szeme
Tényleg, ez jó ötlet, köszi!
Annyira nem veszélyes az...mondjuk közelről, valami tuning cucc, ha olyan helyen talál el, lehet vérezni fog kicsit utána...meg persze ha szemen talál akkor az nem lesz jó neked...de egyébként semmi extra...főleg ha nem csak egy szál póló van rajtad hanem valami vastagabb ruha...
és mi vagyunk a gecik!ez lesböl lött mint egy orvlövész,egy bátor orvlövész!
szerintem egy két ezerben megáll .......sanya 72-őt kérdezd meg mert ő a husabergtől vesz neked
combon talált hátulról,rövid gatyába voltam szóval tényleg szar!mondom hirtelen olyan volt mintha a lánc combon kurt volna!
Az az! Bótban újban biztos csilliárdokért vesztegetik
itt nem lett volna ekkora szerencséje ....mint pár nyilas fasznak a minap .....azok pedig még nem is lőttek csak mondták , hogy fognak lőni motorost....aztán fordult is értük a mentőautó
mik vannak

szét kéne csapni az ilyenek agyát hát de mi a szart lövöldözik hú de idegesítene engem az ilyen
gondold el ha nincs rajtad felszerelés és úgy talál el aztmondják, hogy szar...nagyon szar...
ja nem is tudtam hogy ilyen olajszerü szarral van töltve a golyó!elöször azt hittem az olaj folyik,utána viszzamentem ahol az ütést éreztem és láttam a földön egy pár golyót!akkor esett csak le hogy valaki végig tüzelt rám gecc
jó ez nem kötekedés miatt

tényleg 150 ért a TS-R nem érdekel vagy valakinek a haverját haverja barátnőjének a haverját?
akkor hajrá... én nemtudtam 2éve