Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amikor lefeküdtem a gazba, fel akartam állítani a motoromat és volt valami fém a motor előtt
előszőr dugónak néztem
ja és anyerítések amik szoktak lenni magunk között ...azok nagyon komolyak ...azokért is érdemes élni
elvesztettem a fonalat,,, AKINEK A DUGOJA ESETT KI,,,?
szerintem kiugrott elé egy fűcsomo mögött megbujo kombájn,,, aljas kombájnosok, a szeműk sem áll jol,,
hát gurulunk egy lájtosat még nem tudom mi lesz a menet mert mi összejövünk idióta haverokkal és a találkozási ponton felvetődnek uticélok /ezt öregek összefűzik egy csokorba /és közösen 5 perc tervezés/szavazás után .....mindenki bólint ....én és két-három idősebb társam a túravezetésen túl a helyek közötti szopatásokért vagyunk felelősek
velünk szeretnek endurózni......az "endurósok" ......a műanyagkatonák & kocsmai szájmotorosok meg nem
amúgy szívesen láttunk eddig kezdőket is akik akartak menni.... tanítgattuk is őket türelmesen ....voltak nagy sikereink is már meg koptak is el közölünk( de ritka jó társaság) bár ahogy összeverődünk idegen hasonló csapatokkal azok is mind jófejek szoktak lenni) ...de azért nem nagyképűségből akik évekig velünk mennek azok komolyan veszik ezt a sportot és bátran mondhatom egész jól motoroznak ...
egy opel
úgy sikerült kivédeni, hogy satúfékkel elcsúsztam mellete be a gazosba át valami buckán és kitaroltam fél hektárt

feállok körbenézekm tag AKKOR száll ki a kocsiból megnézi az elejét gyorsba és csak akkor szól hozzám...

több ilyenre számítsunk aztán elhúzott

amikor fel akartam állítani a motort láttam valami fémet a motor elejébe, mondom ki esett a dugó

tiszta kába voltam... aztán rájöttem hogy nekem nem ekkora a dugóm
Elédnőtt egy cukorrépa?

Szevasztok
kell neked a szántóföldön kekeckedni ...és akkor hogyan sikerült kivédened az ütközést? mivel volt a másik fél, netán traktor, konbájn? me az erősebb
3 centi és frontális ütközés a szántóföldön....szerinted?

azért mert nemtudtam leszedni a filmeket még nem kell utálni!

zoozee írtam neked tegnap este?Láttad v írja le megint?
mi történt? el akartak gázolni?
hihi
ön természetvédő ? oder .....
hétvégén merre mész?
legalább nem lesz por a hétvégén
itt is esik,este meg ömlött a jég
morgen !
esik az eső
pálinkás jó reggeltet
én is melózók... csak főnök nélkül elég nehézen veszi rá magát az ember
most arról folyik a vita, hogy ki mennyiért épít házat (énmeg MSN ezek meg netezek )

remélem ma lesz!

azt is remélem hogy nem jön szemmbe semilyen kocsi
Sajna nincs,ami meg van az hyper gagyi.azé kösz
reggelit
nem sok...melo van de asszem hamarosan cappucino szünetet tartok nálad helyzet? moccolás? itt este olyan vihar volt...
Szia Elissa! miújság?