van csizmám ( milyen jó volt , hogy rajtam volt....orvos mondta hogyha ezt szandálba adom elő akkor 100% nyisszantják a lábam , mert valószínű eldurran és még húzom a fölbe és akkor nem nagyon tud vele mit kezdeni......
fontos kellék......egyik legfontosabb egy jó térdvédővel...
+ sisak, szemüveg, páncél, (könyökvédő amit rühellek)
jönnénk szívesen...alkamasint megyünk is ...de ha neked van előbb érkezésed akkor amikor jössz várlak és körülnézünk...
nemcsak szopósban hanem van egy-két gyönyörű hely ahova érdemes elmenni az életben(fontosnak tartom).....ha még sokakáltal indokolatlanul lebecsült magyarországon van is.....
vannak itt is olyan gyönyörű helyek ....hála Istennek ez a része az országnak ingergazdag ilyen tekintetben....
motornak semmi baja! de lekopogom...hallottam valami zajt de az csak egy gaz csomó volt feltekeredve
nekem fájt a térdem a másik lábamon meg a lábfejembe meghúzódott valami
nya bammmeg...befejezted a határi munkálatokat....megsporoltál akkor egy szántást amugy lett vmi sérülésed a lényeg a moccbol nem hiányzik a dugo és egybe vagytok...piszok opelos
akkor nemlett volna gáz mert akkor átugrok a kocsi fölött meg minden extrém lassítás meg mozi efekt
fontos kellék......egyik legfontosabb egy jó térdvédővel...
+ sisak, szemüveg, páncél, (könyökvédő amit rühellek)
és csak ezekután jöhetnek a színes cuccok.....
nemcsak szopósban
vannak itt is olyan gyönyörű helyek ....hála Istennek ez a része az országnak ingergazdag ilyen tekintetben....
nekem fájt a térdem a másik lábamon meg a lábfejembe meghúzódott valami
szerencse volt rajtam csizma
nem árok volt, hanem csak bucka
nagypálya utáni kanyar... gondoltam ittmár elkezdhetem húzni neki a gáztot