Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

extrémül kicseréled az olajat a kocsiban míg áthalad a hullád felett....

akkor nemlett volna gáz mert akkor átugrok a kocsi fölött meg minden extrém lassítás meg mozi efekt
opeles előtt jól néznél ki gyalog crossruciban ....elütnének és napokig keresnék a motorodat
biztonságos űtésállo turista,,
mondjuk nem baj ha van hozzá egy motor is,,
ja a motort azt kifelejtettem ... fontos az is mert hülyén néznél ki felöltözve gyalog az erdőben .....
van csizmám ( milyen jó volt , hogy rajtam volt....orvos mondta hogyha ezt szandálba adom elő akkor 100% nyisszantják a lábam , mert valószínű eldurran és még húzom a fölbe és akkor nem nagyon tud vele mit kezdeni......

fontos kellék......egyik legfontosabb egy jó térdvédővel...
+ sisak, szemüveg, páncél, (könyökvédő amit rühellek)

és csak ezekután jöhetnek a színes cuccok.....
szép,,
akkor gyoo
köszi demárcsak akkor fáj ha nevetek
mostmár tudom ki túrta szét a kertünket!
csizma az jó dolog... zoozee neked mi a véleményed erről?
jönnénk szívesen...alkamasint megyünk is ...de ha neked van előbb érkezésed akkor amikor jössz várlak és körülnézünk...
nemcsak szopósban hanem van egy-két gyönyörű hely ahova érdemes elmenni az életben(fontosnak tartom).....ha még sokakáltal indokolatlanul lebecsült magyarországon van is.....

vannak itt is olyan gyönyörű helyek ....hála Istennek ez a része az országnak ingergazdag ilyen tekintetben....
jaja a csizma jo dolog volt szerencsém anélkül kisebb sérüléseket szerezni dehát ez ezzel jár
akko jobbulást...
motornak semmi baja! de lekopogom...hallottam valami zajt de az csak egy gaz csomó volt feltekeredve
nekem fájt a térdem a másik lábamon meg a lábfejembe meghúzódott valami

szerencse volt rajtam csizma
akkor jol odahuztad

nem árok volt, hanem csak bucka
remélem olvassa valaki aki ismeri és mehetek a rendőrségre majd

nagypálya utáni kanyar... gondoltam ittmár elkezdhetem húzni neki a gáztot
jo anyag lehetett,, ahogy ott szivogattad az árok parton, hogy már dugakat is láttál töle,,
nya bammmeg...befejezted a határi munkálatokat....megsporoltál akkor egy szántást amugy lett vmi sérülésed a lényeg a moccbol nem hiányzik a dugo és egybe vagytok...piszok opelos
jöhetnétek erre is, elvinnélek titeket kis lightesbe,,
hol volt ez ?