Vettem ezt a 90-es CR-t anno alig 200 alatt, ráment 100e anyag, munkadíjat nem számolok, havernak köszönhetően, meg nekem, használtam egy fél évet, azt ennyi...Hol kapok én ezért 300-at? Szinte mindene új
Nekem ne mond volt annyi ilyen érdeklödöm +a kisjógsihoz keresi a motort(persze csak papiron kellene a kis le)A sok kis álmodózó nincs tisztában az állapot és ár fogalommal..
Nem áll az, csak álmodozik...van egy alkatrésznek való 88-as CR125-ösünk, fix 110ezerért, naponta hívnak fel miatta ábrándozó kiskamaszok, akik csalódottan teszik le a telefont, mikor megtudják, hogy nem frissen generálozott, szalonállapotú tesztmotort kínálunk ennyiért. Pedig csak henger kéne rá, meg az első féket megmoccantani.
Egyébként asszem 17 colosak a kerekek, de így most már képen is láthattad, kb. hogy fog kinézni.
Abban a csodaszép gyári állapotú 90-es CR-ben, a fakerítés mellett...ami 230ezer
Méretet nem tudok így fejből mondani, amekkora a gyári Aprilia MX 50-é...neten biztos fent van valami műszaki adatlap róla, hány colos.
A szettet még nem kaptam meg, jövő héten (talán), de nem hiszem, hogy mértékadó, hogy én mennyiért kapom, mert jó havertól van, baráti áron. Egy másikat most adott el 70ezerért, igaz, az öntött volt.
Nekem a 320 as tárcsa 2 dugós gyári nyereggel nagyon faszányosan szuperál.
most el van kopva a betét(ha mindenigaz a hétern megjön) de még igy vas a vassal is kiállok elsőkerékre.
De nyugi igy nem használom csak kipróbáltam
Már tényleg nemtudom mert a 125TDR nél gyárilag nagytárcsa (320mm)viszont normál kisfék(brembo) volt,de azzal csak utcázás volt,de fémfékcsö kellet rá.A 250re már nagytárcsa+4dugós fék+fémfékcsö van,igy nekem tökéletes
Empirikus úton fogok bizonyítani
Kipróbálom az MX kerekeket gyári CR fékkel, majd elmesélem, milyen...hacsak addig el nem adom a CR-t, mire megjön a kerékszett
2.400,- Ft/liter áron, valakit érdekel?