Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Utolsó csengetés! Van még 6 liter Castrol Power 1 Racing 2T olajom.

2.400,- Ft/liter áron, valakit érdekel?
Vettem ezt a 90-es CR-t anno alig 200 alatt, ráment 100e anyag, munkadíjat nem számolok, havernak köszönhetően, meg nekem, használtam egy fél évet, azt ennyi...Hol kapok én ezért 300-at? Szinte mindene új

Na, nyekergés befejezve, mentem haza.
Szevasztok
Nekem ne mond volt annyi ilyen érdeklödöm +a kisjógsihoz keresi a motort(persze csak papiron kellene a kis le)A sok kis álmodózó nincs tisztában az állapot és ár fogalommal..
Nem áll az, csak álmodozik...van egy alkatrésznek való 88-as CR125-ösünk, fix 110ezerért, naponta hívnak fel miatta ábrándozó kiskamaszok, akik csalódottan teszik le a telefont, mikor megtudják, hogy nem frissen generálozott, szalonállapotú tesztmotort kínálunk ennyiért. Pedig csak henger kéne rá, meg az első féket megmoccantani.

Szélességet nem tudom.
Ki érdeklödne annyiért már motort adnak Amugy nagyon áll a használt piac
És a szélessége?
A tieid mondjuk jobb állapotban vannak, meg nagyon szépen le van festve...
Sőt, az egész motorod nagyon szép tiszta, jól mutat. Senki érdeklődő?
jaja 17 colosak, meg jól is néz ki, nemgondoltam volna hogy 50 es motoré...
zsír
Egyébként asszem 17 colosak a kerekek, de így most már képen is láthattad, kb. hogy fog kinézni.
Abban a csodaszép gyári állapotú 90-es CR-ben, a fakerítés mellett...ami 230ezer
hát én biztos nem keseredek el mert kerekeim vannak ijen is ojan is
ez most a legnagyobb gondom:
...de szokott neki lenni máskor is, úgyhogy nehogy ezen elkeseredj. Sőt, gumit is szokott szerezni jó áron.
jaaaaaaaaaaaaaaa
Mert nem vette le még a srác a hírdetést. Erre várok hetek óta, hogy megöjjön rá a lánckerék, és akkor megyek érte.
há mé?
Ezt ne nagyon nézd, mert ez az enyém
ezt már néztem, szerintem jóáron van.
Itt 1sm szett(a honda felirat katt) http://www.krosszmotorok.cwi.h... az nembaj ha 1fék+nyereg nagy és sok dugos
a fém fékcső semmiképpen sem hülyeség.
Méretet nem tudok így fejből mondani, amekkora a gyári Aprilia MX 50-é...neten biztos fent van valami műszaki adatlap róla, hány colos.

A szettet még nem kaptam meg, jövő héten (talán), de nem hiszem, hogy mértékadó, hogy én mennyiért kapom, mert jó havertól van, baráti áron. Egy másikat most adott el 70ezerért, igaz, az öntött volt.
Nekem a 320 as tárcsa 2 dugós gyári nyereggel nagyon faszányosan szuperál.
most el van kopva a betét(ha mindenigaz a hétern megjön) de még igy vas a vassal is kiállok elsőkerékre.
De nyugi igy nem használom csak kipróbáltam
és meg szabad kérdezni te menyibe jutottál hozzá ezekhez a kerekekhez? és hány colos a hátsó?
Már tényleg nemtudom mert a 125TDR nél gyárilag nagytárcsa (320mm)viszont normál kisfék(brembo) volt,de azzal csak utcázás volt,de fémfékcsö kellet rá.A 250re már nagytárcsa+4dugós fék+fémfékcsö van,igy nekem tökéletes
Empirikus úton fogok bizonyítani
Kipróbálom az MX kerekeket gyári CR fékkel, majd elmesélem, milyen...hacsak addig el nem adom a CR-t, mire megjön a kerékszett
Lehet hogy a 125ccm-re jó a kisebb(280mm?)
Ha úgy vesszük van, elvileg jövő héten megkapom. Már csak a lánckerék híjja van.
Meg ezek szerint nagyobb féktárcsa sem ártana.