Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na hello akkor szolj majd légyszi mert énis kinéztem ott valamit
Szeva! Hétfőn hívom ezt a jóembert. Utána tudok pontosat mondani.
hy,Keme!mikor mész a sm cumoért5?lehet én is mennék arra,ugyanoda
YZ-szép volt az csak fogyott Vicc nélkül gyári állapotu volt( bontatlan blokk most kapta az első dugóját)csak az idomok elfáradtak rajta+a gyári!gumik kirepedeztek de nem voltak kopottak rajta azt cseréltem+az üléshuzatot.Azért vettem ezt mert nem barmolták itthon, japánbol behozott motor. Köszi
az yz -d az csúnya,
de a tdr az szép még ugy is hogy nekem nem jön be ez a stilus !
Motanság már nemjárok yz-vel,a TDR 2hengeres(TZRblokk)és rendszámos,most hobby szinten SM ként (is )leidomozva használom..
az yz az fasza, használod is pályán?
a tdr az meg valami yps vagy mijen 2 hengeres blokkos nem? az is bitang lehet! van rajta rendszám?
Yamaha YZ250+ TDR250enduró/funbike+sm kerék, megy mint állat,erős,szép,jó fokozzam még
hy! dobj egy mailt ide a tel számoddal és felhivlak!
petrusch@citromail.hu
Üdv
mijen motorod van?
szerintem amugy az enyémnek enyyi az ára.
alap crm et veszel 250-290ig
ezen meg ott vannak a felsorolt dolgok, ha valakit érdekel szerintem megéri a pluss felárat a sok extra a kinézet és az erő
Amúgy meg piacfüggő a dolog...én adtam már el 2004es nem túl szép külsejű mxet annyiért, mint amennyiért a 2006osokat árulgatták...szóval csak szerencse kérdése
Persze..persze mindenki a saját lovát dicséri és akkor ha te a sajátodat ennyire dicséred én mitmondjak az enyémre
dehogy
naa
csak szerintem ez kurvajó motor
ha látnád élőben azt mondták rá igaz nem motorosok hogy gyó aszittem vagy 2004es és többen is,
motorikusan kb 37le a nagyhenger (160polini) plussz a kipufogó rendszer miatt(arrow).
Van sm meg enduro kerékszettem is. gyöngyházmetál kék festés.
röviden enyi
"jolvan nincs kedvem magyarázkodni"de bene sértödj
jolvan nincs kedvem magyarázkodni
szerintem az enyém jobb állapotban van.
meg az egy olcsó 250es ez meg egy drága 125ös
és..1 125ös papir nélkül vagy 1 250es papirral Mind1 te tudod én biztos nem a 125öst venném(és nem is hondát )
HEllo mindenkinek!
van 1 dt 125 lcII es blokkom elfekvőbe,,hengerfej,,dúgó ami hiányzik.......2 gyújtás is van hozzá ha jól tudom,,,vízhűtő is,,ha valakit érdekelne,,vagy valami belőle......írjon ,mailt:nofear.2t@gmail.com
vagy msn en: mr.iceman_088@hotmail.com címen egyezményes áron megbeszélhetjük ha valami kell.......
Simson vázba van benne sachs kerekekkel,,telóval,,elöl tárcsa,,ha valakit érdekel egybe akk úgyis ok....vagy alkatrészenkéntis.....fórumot is olvasom......
EZ a zolié és 250es
és .....
Ja ez 250es
http://www.hasznaltauto.hu/2253928_honda_crm_1994
Eladni lehet el tudod majd adni, csak az a kérdés, hogy 1 hónap alatt, vagy 1 év alatt tudod majd eladni
nemsértődök megbeszéljük ezért vagyunk itt
mutassmár egy rendszámos CRM-et?
1db sm van ami eladó az is fűzött kerekes alap crm 350ért..
szerintem 350ért elfogom tudni adni..
Most bene sértödjél mert poénnak szántam..Az hogy mennyibe van az csak 1 dolog,rendszámosat kapsz ennyiért....
Majdnem 500 ba van a motor...
kössz
de szerintem 350 ért simán jó