Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez 1-2 versenyt futott!
Nem többet!
Van még rajta minta!
Haverom ugyan ilyet tett fel és 1szezont használta még,
de versenyen is volt vele!
Ma megnézzük a szimeringet, ha nem az a gond akkor váltónál lesz szerintem is
Nyugodj békében,,,
amugy ez a srác már a 2007-es x-games -en is egyszer majdnem ugyan igy járt, pedig ott joval nagyobb, és jobb leszállo volt,,,,JEREMY LUSK
megnéztem az elöbb a Jeremy Lusk, videot a jutyubon, és ki vagyok egy kicsit akadva a rendezökön, szegény srác meg bevállalta az ugrást, gondolom nagy volt rajta a nyomás,,,,

és belehalt,,,,
Ámen,
Hát írjatok!
ez a forum is meghalt lehet temetni.
hááát..nemtom..de biztos nem olcsó
szerintem ebayról olcsóbban hozzá lehetne jutni,mint itthon
Menyi lehet egy ilyen t4 cuci muci
aztat leszerelnéééééééé
Naja,Sanyinak jó a gépe
még tavaly csapattam vele piliscséven,pro c t4 volt akkor rajta...úgy szóóóóólt mint az állllat
Ilyen gumim nekem is van ha kell valakinek ingyen vihetö!
Van egy zöld is ,meg a sanya suzia is tecik,de elöbb el kell adni az enyémet.Látad z új desinget?
akkor már inkább a zöld
Vasárnap ota van fent és még senki nem hivott ,lehet lejebb veszem az árát,naon rá vagyok izgulva a 4t re,kapok egy kis sast és azt rá tudnám dobni de csak két márka jöhet szoba ,zöld vagy sárga
ha a kuplungot behúúzod? nem a váltóba szorul valami ami a melegedéstől tágul és megtapad?
Igen egy versenyt futott és egy honapot edzettek vele kemény pályán mert a következö versenyre ledobták
látom hirdeted a vasat.
hogy megy az eladás?
Én már rég cseréltem ,de akkoriba volt a himba 38-körul ha jol emléxem és 250 körül az euro.
fogy az olaj? ha ugyis szétszeded engedd le az olajat és tegyél bele gázolajat egyrészt kimossa meg ha beszívja röktön érzed a füstben a szagát. elég biztosan kiszűröd a szimering hibát.lehet hogy megúszol egy szerelést
az úszószintet néztem jel alatt volt egy picivel, az szerintem nem lehet gond
Ez az egy versenyt futott gumi?
kisebb fúvókát tettünk bele! új légszűrő van benne! amikor fullad, akkor ha behúzom a kuplungot, ki tud pörögni, én arra tippelek h a főtengely szimeringnél olajat szív be ( jobb oldalinál) más tippem nincs köszi azért a választ