Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de jó neked
Bevagyok má rúgva. Vagyis 160?
Mennyi vagy? Üllői 610? Jól emléxem?
cső,ma voltam a pályán nem volt senki
Mirü beszész, heeee?
Sziasztok puncisok
Rajta vagyunk, toljuk, és szólok ha van valami. Pillanatnyilag bármi megtörténhet
hát nikk én hatalmas kalappal kivánok nektek sok szerencsét, ha már éles a dolog azonnal ird meg csupa nagy betűvel,,,nagyon szeretnék végre ilyen jo hireket is hallani,,
ráadásul itt nálunk a bakonyban tavasztol biztos megint elindul a keménykedés,,
Nagyon, de nagyon remélem, h márciustól a hasolnó szervezetek kisorsolhatják, milyen sorrendben szopják ki a gyíkom, miközben a többi közben leveri a vigyázzmenetet
http://zoldek.lap.hu/ ez állitom mind csak üzleti válalkozás, hatalmas pénzlehuzás ....
jogos
csináljunk mi is egy szervezetet,csak mi motorral járöröznénk,és aki szemetet rak le nekünk fizet 300kilót.de ez nem így megy.
Én azt szeretem mikor a tv-ben szerepelnek hogy fákat ölelgetnek,gépek elé állnak mert tiltakoznak.Na ezekre 1 apeh ellenörzés,miböl él mert ügye napokig/hetekig ott szerepel...Szemét 1 aljas brigád mind
hogyne csinálnának kézzelfoghato dolgot, ,,
majd amikor megfog a rendör az erdei motorozásért akkor ök kézzelfoghatoan kikűldik a saját csekkjűket is hogy fizesd be,, kérdezd meg zoozee-t hogy kell kifizetni eggy bűnért három kűlömbözö szervezetnek három kűlömbözö csekket,,,,
Ezeket lehet ugyhivni pénzmosoda amugy azértnem csinálnak kézelfogható dolgot(kétkezi munkát)mert azzal dolgozni kell...
egyszer átmegyek egy ilyen naturáson,ha baszogat,persze csak akkor!
itt mindent megtudhatsz erröl az orbitális hatalommal biro műszervezetröl,,,
natura,
Valahogy így van....

Ami szemetelés, fatolvajlás meg orvvadászat van, ahhoz képest mi vidéki kiscserkészek vagyunk. CSak minket legeccerűbb b@sztatni sajna...

Pillanatnyilag
csináljuk meg a natura 2009-et és vegyük át az irányítást
amúgy kik ezek a naturások?mit akarnak?vazze ma több helyen az erdőben annyi kotton gumi meg zsepi volt hogy egy erőművet fel lehetett volna fűteni vele!ajánlom a naturásoknak ha valamit akarnak tenni a környezetért akkor elkezdhetik szedni a cuccost nekik való
Köszi a bíztatást, itten többen rajta vagyunk. Az, hogy már sejtjük, hol a rés a pajzson, kábé 2 éves nyomozás eredménye... most jön a célegyenes. Remélem kedvező eredményről számolhatok be egy hónapon belül. Nem is merek még semmit gondolni se róla
HAJRÁ, ,, ha tudsz fejleményt feltétlenűl ird meg,
kiváncsi vagyok, hogyan lehet kijátszani például a natura 2000-et mivel már jelenleg az ország kb 70 %-át uralják, ,
én szurkolok nektek,,,
Nem pont jogsi, de egy érdekes dolog. Pillanatnyilag úgy néz ki, összejön. Most hadd ne áruljak el semmit róla, nehogy valaki keresztbe tegyen. Olyan március közepe felé tudok majd tutit
Egy tök legális dologról van szó, amit természetesen nem propagálnak a különböző hatóságok. De egy endurós cimbi nyomozott egy kicsit és meglátjuk. Jónak tűnik a dolog, olyan március közepe felé lehet kézzelfogható. Majd írok, ha okés lesz
Jah meg persze nagyon helyesen teszed hogy maradsz a 2T-nél
Szép kis Tm Az arany szinű csavarok + az a dob hú de szép....
Na de a KX-od is nagyon szép volt elfogadtam volna én azt...