Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most igen,mert nagyon nincs munkám
kxf-et miért adtad el?
Hondát a helyedben nem vennék.
nem akarom beszámitani,eladom a kx250et könnyen.2007 találtam egy párat,de pl haveszek egy 2007crf-et és azért adtam el a 2006 kx450f-et akkor bizony adtam a szarnak egy pofont.
Majd ha jó idő lesz akkor majd motorozom.
ÉÉrtem
Felétek is minusz fokok lesznek a héten?
Faisst!mert a 4t-t jobban csipem:)
miért nem csíped a 2t-t?
Hét közben ráérsz motorozni?
Hát akkor a motorod beszámitávával tudsz valamit spórolni ,de mint mondtad csodák nincsenek hát ne is várjál rá. Venni kell egy igazuán keveset használt 2007-est az sem lenne baj ha bele számolnák a kétütemüt
"amikor nem volt pénzem vagy épp nem akartam motort venni olyan motorok voltak meghirdetve...most megsemmi"

...ez így szokott lenni
Kispesten lakok,járok én mindenhova,januárban kezdtem krosszozgatni elötte csak enduroztam.azt is csak tavaly óta,elötte nem motoroztam egyáltalán.
bicskeit nem,de baján is van suzuki és csodák nincsenek listaár az listaár!majd bicskén olyan áron adják,h bukjanak rajta?csodák nincsenek karcsi!komolyan mondom szinte el vagyok keseredve.amikor nem volt pénzem vagy épp nem akartam motort venni olyan motorok voltak meghirdetve...most megsemmi
Akkor gondolom pesten laksz, ha ferihegyre jársz. @an crossz mocid is,
Én a Bevállalós srácokat nagyra értékelem . Valahol el kell kezdeni és élvezni a küzködést az elemekkel
én Csaba vagyok de nemtudom hogy "a Csaba"vagyok-e
nem nem, ez csak 1 internetes kép
De ahogy ismerem magamat, tuti én feküdnék ott
Te vagy a Csaba?
Na ez aztán a dagonya ebben te is részt vettél?
nem rajtszám még, csak 1 amatőr versenyen voltam eddíg
voltam szombaton ferihegyen senki nem volt,Bugyin találkoztam a kis Attilával meg a faterjával vasárnap