Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem általában tetszenek a pályák ,de a technikás magas ugrós homokos vagy nem túl kemény pályák tetszenek. beszéltél sanyával?
1 és 1,2 közötti áron akarok motor venni.2008környékét.ha 2006ot vennék akkor miért adtam adtam el a kawámat?ugy nincs semmi értelme.ennyi erővel simán megtarthattam volna
Mikor lenne?
Kb 2-3 hét mulva lesz motorom.
Mai hirdetésen rmz450
A bátmonostori bulira?
:)na akkor egy nagyot motorozunk!:)örülnék Karcsi ha összejönne.kiváncsi vagyok,h mi lesz a véleményed a pályáról.tényleg jó lenne személyesen is megismerkedni
Én szívesen csatlakoznék hozzád,ha lenne hely a motoromnak meg nekem
Remélem lessz rávaló és nem sérülök akkor igen
Tömegsporton mész?
Keresek egy társat a bátmonostori versenyre Tápiószecső környékéröl motor szállitás megoldott utánfutóval a költségbe kellene beszállni esetleg jövöhéten lemenni bemotorozni a pályát
Néztem a képet az akormány vascsőböl van és nem kellnagyoz esni elég jól elhajlik
Msn? Tápióság T.szecső-Tbicske közütt
tm a kategóriájának legdrágább motorja
1.599 volt az alapár a 298 as euróval....
+a pár extra
Monor az egy cuki pálya..
még nincs saját szállító járművem, vonohorog már ok, de utánfutót mindig foglalni, bérelni kell.
Nem szeretném kihagyni a lehetőséget, hogy tanulhassak bármit is tőled, úgyhogy egyik hétvégén igénybevennélek. De most még 7végén is melózok, motort cserélek egy v70-es volvoban.. el leszek vele. Pénz van motorozni, csak idő kevés vagy fordítva
nézted a képet?
miert cseréljem ki?szar?
Faja, nekem is hasonlóak a körülmények...
Motort bértárolod?
Nem kis szervezés egy-egy motorozás.
Az lenne a legjobb, ha lenne egy normális pálya, ami mellett, közelében lehetne tárolni, mosni, karbantartani a vasakat...
De tényleg hol merje otthagyni az ember a motorját..?
Faisst haverjának az őrzött parkolóból is elvitték egy exc 125öt..

Este még visszatérek
Munkahelyi mail-om legjobb napközben, otthon csak vodafone-os netem van, nem alkalmas skype-ra, meg-meg időnként a mocsok.
Most pedig megyek szülinapozni egy hölgyikével -neki lesz
Hálásan köszönöm előre is a segítséget!
Asszem valóban jobb lenne személyesen megbeszélni v.mikor ezt vagy telón!
Ság? az hol is?
Annyira azért nem égető a dolog, az öregnél a motorom is..
Meg ez az idő is..
Zozi! A kormányt cseréld ki mert ha elesel elhajlik és az amotororás végét jelenti
UFO Mellvédő teljesen új!Akár postán is!

Ára: 13990.-ft!
érd: 06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
SX250 2T-t sztem is simán kapott volna ennyiért...persze szinte biztos hogy azért is ennyi az ár mert beszámítják neki a zőccséget...
1,6 ba veszem a 2007 es 660 smc t 8000 km van benne és 2008 04.20. án lett forgalombahelyezve... nem óccsó a tm ezekszerint
Kérdeztem sanya72-t még meg van a motorja
Ird fel azokat az adatokat ami álltalában kell. az olajat csak a nivónyilás also határáig öntsd mert ha tovább öntöd ki nyomja a karter csövön. Azt hiszem mindenben tudok segiteni ha kérdezel.