1 és 1,2 közötti áron akarok motor venni.2008környékét.ha 2006ot vennék akkor miért adtam adtam el a kawámat?ugy nincs semmi értelme.ennyi erővel simán megtarthattam volna
:)na akkor egy nagyot motorozunk!:)örülnék Karcsi ha összejönne.kiváncsi vagyok,h mi lesz a véleményed a pályáról.tényleg jó lenne személyesen is megismerkedni
Keresek egy társat a bátmonostori versenyre Tápiószecső környékéröl motor szállitás megoldott utánfutóval a költségbe kellene beszállni esetleg jövöhéten lemenni bemotorozni a pályát
Monor az egy cuki pálya..
még nincs saját szállító járművem, vonohorog már ok, de utánfutót mindig foglalni, bérelni kell.
Nem szeretném kihagyni a lehetőséget, hogy tanulhassak bármit is tőled, úgyhogy egyik hétvégén igénybevennélek. De most még 7végén is melózok, motort cserélek egy v70-es volvoban.. el leszek vele. Pénz van motorozni, csak idő kevés vagy fordítva
Faja, nekem is hasonlóak a körülmények...
Motort bértárolod?
Nem kis szervezés egy-egy motorozás.
Az lenne a legjobb, ha lenne egy normális pálya, ami mellett, közelében lehetne tárolni, mosni, karbantartani a vasakat...
De tényleg hol merje otthagyni az ember a motorját..?
Faisst haverjának az őrzött parkolóból is elvitték egy exc 125öt..
Este még visszatérek
Munkahelyi mail-om legjobb napközben, otthon csak vodafone-os netem van, nem alkalmas skype-ra, meg-meg időnként a mocsok.
Most pedig megyek szülinapozni egy hölgyikével -neki lesz
Hálásan köszönöm előre is a segítséget!
Asszem valóban jobb lenne személyesen megbeszélni v.mikor ezt vagy telón!
Ság? az hol is?
Annyira azért nem égető a dolog, az öregnél a motorom is..
Meg ez az idő is..
Ird fel azokat az adatokat ami álltalában kell. az olajat csak a nivónyilás also határáig öntsd mert ha tovább öntöd ki nyomja a karter csövön. Azt hiszem mindenben tudok segiteni ha kérdezel.
Kb 2-3 hét mulva lesz motorom.
+a pár extra
még nincs saját szállító járművem, vonohorog már ok, de utánfutót mindig foglalni, bérelni kell.
Nem szeretném kihagyni a lehetőséget, hogy tanulhassak bármit is tőled, úgyhogy egyik hétvégén igénybevennélek. De most még 7végén is melózok, motort cserélek egy v70-es volvoban.. el leszek vele. Pénz van motorozni, csak idő kevés vagy fordítva
miert cseréljem ki?szar?
Motort bértárolod?
Nem kis szervezés egy-egy motorozás.
Az lenne a legjobb, ha lenne egy normális pálya, ami mellett, közelében lehetne tárolni, mosni, karbantartani a vasakat...
De tényleg hol merje otthagyni az ember a motorját..?
Faisst haverjának az őrzött parkolóból is elvitték egy exc 125öt..
Este még visszatérek
Munkahelyi mail-om legjobb napközben, otthon csak vodafone-os netem van, nem alkalmas skype-ra, meg-meg időnként a mocsok.
Most pedig megyek szülinapozni egy hölgyikével
Asszem valóban jobb lenne személyesen megbeszélni v.mikor ezt vagy telón!
Ság? az hol is?
Annyira azért nem égető a dolog, az öregnél a motorom is..
Meg ez az idő is..
Ára: 13990.-ft!
érd: 06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com