Különben nem lakunk messze egymástól ha te a 14 ker-ben laksz találkozhatunk nálam és mehetunk ságra készülni vagy monorra és beállit juk a motor egyensulyát
Reméltem, nem veszed komolyan, erre meg de... Persze nem provokációnak szántam, hiszen nekem van szükségem segítségre.. Ne kontaktáljunk valami privátabb vonalon, hogy ne sokalljanak be a fórumtársak? Amúgy XIII-ban lakom, panelben, tehát vannak akadályok a motorozásomat illetően..
Motorzni csak csendben szépen...
Még jó, hogy nem oda mentem
1x régen már elzavartak minket onnan 2 éve egy vasárnap. Most földkupaccal le van zárva a bejáró rész. állítólag magánterület.
De én is akarok oda járni készülgetni.
Autóval csak hosszabb, benőtt úton tudsz bejutni, autót megcsikargatja, de nem lehetetlen.
Legjobb lábon kimenni. Motorszerelőm nem messze lakik, azt tervezem, majd tőle megyek oda.
Milyen messze vagy tőle?
Helloo Bi...
Korábban olvastam, Szadai "helyismereted".. Van valami kódod az ottani motorozáshoz, legutóbb a hazai motoros élmezőny krémjét szinte "letartóztatták" az önkormányzattól.. Szal, ha van valami ötleted, megköszönném, nekem több szempontból jó lenne szada. Vagy valami a közelben? Minden infó jól jönne. Üdv, 1 újrakezdő motoros...
http://www.hasznaltauto.hu/2735462_honda_crf_2007
kerky
ra.erről a motorról valami diagnózis?2007 valós évjárat?
yz450 meg kx450 2009 majd 2milla.pedig uj motort szeretnék.ez rengeteg.2008meg nem találok sehol.
Köszönöm a válaszokat megprobálom ...Egyépként meg névrokonok vagyunk én is Dulai ..elötte volt esetleg 250 esed?huu jo lenne valahonnan szerezni egy ÚTMUTATÓ KÖNYVet RMZ 250 hez legalább egy fénymásolat erejéig..ha esetleg tud ebben vki segiteni megköszönném
Igazából fajin kis majd 100kg-os súlyomra kéne belőni a futóművet..
és előre a bot helyett is jobb lenne valami más rugózó elem..
olajcserével egybekötött szelepelésről lenne szó- ha kell rugócserével- de nem akarok csillárdokat fizetni, főleg válság idején
Még jó, hogy nem oda mentem
1x régen már elzavartak minket onnan 2 éve egy vasárnap. Most földkupaccal le van zárva a bejáró rész. állítólag magánterület.
De én is akarok oda járni készülgetni.
Autóval csak hosszabb, benőtt úton tudsz bejutni, autót megcsikargatja, de nem lehetetlen.
Legjobb lábon kimenni. Motorszerelőm nem messze lakik, azt tervezem, majd tőle megyek oda.
Milyen messze vagy tőle?
Korábban olvastam, Szadai "helyismereted".. Van valami kódod az ottani motorozáshoz, legutóbb a hazai motoros élmezőny krémjét szinte "letartóztatták" az önkormányzattól.. Szal, ha van valami ötleted, megköszönném, nekem több szempontból jó lenne szada. Vagy valami a közelben? Minden infó jól jönne. Üdv, 1 újrakezdő motoros...
könyv szerinti 100mm megvan, csodálkoztam is.
Mi szerint induljak el egy beállításnál?
kerky
ra.erről a motorról valami diagnózis?2007 valós évjárat?
yz450 meg kx450 2009 majd 2milla.pedig uj motort szeretnék.ez rengeteg.2008meg nem találok sehol.
De lehet maradok a mostani színtem mellett egy lágyabb olaj és nagyobb olajmennyiség mellett.
Már kérdezted?
és előre a bot helyett is jobb lenne valami más rugózó elem..
olajcserével egybekötött szelepelésről lenne szó- ha kell rugócserével- de nem akarok csillárdokat fizetni, főleg válság idején