nekem az oxtar-nál nem volt még más problémám csak az hogy talpakat kellett cserélni, az viszont szerintem nem a tipus hibája,,,
ha sokat állsz akkor a lábtarto szétrágja a balos talpat a jobbosnál meg megkezdi a féknél, ha űldögélsz akkor évekig használhatod ennyi,,,,
Ha tudnád... Hívtalak azon a számon, amit a Dokitól kaptam.. Persze nem nyert...
20/574 6498 az én számom, ha télleg utolért a válság, csak csörgess meg, visszahívlak, én mocsok jól állok, csak augusztus óta nem dolgozom...
Nah akkor előlről: Mr. Keme kan...
Nem vagyok hímsoviniszta, így nincsenek előítéleteim a motorozó Nőkkel szemben.. Az lepett meg, hogy cross csizmát kerestem, erre "betámad" 1 ismeretlen, hogy mehetnék velük motorozni, mintha ismernénk 1mást, pláne, hogy elvben nem lakunk közel egymáshoz.. Ezt nem tudtam hova tenni... Comprende?!
Ne aggódj, az a gizdáknak szól, azért az elmúlt 10 évben sem változott a nemi identitásom , bár ki tudja, 60évesen egy kisfiú még jól jöhet ....húúú tényleg DR.Úr mi an vele, nem hívtam a feleségét vissza
Hmm.. jó neked, legalább valami pozitívum. Én a levétel után 1,5 hónappal ültem először motorra, és akkor is csak azért mert nem bírtam tovább. (Nagyon nem kellet volna!) Utálom, hogy igazatok volt! A hétköznapi életben nincs gond a kezemmel, igazat megvallva a szexnél, és a motorozásnál fáj egyedül. Mind1, már nem foglalkozom vele, most ott tartok, hogy amennyire csak tudom erőltetem. Sok volt az a 4 hónap gipsz…
Itt a nemek elmosódnak, mint egy gruppenpartyban, pláne, hogy szinte alig van, akinek már ne lenne meg élete párja. Motorozni akarunk, nem flörtölni
Beb-bel mehetsz nyugodtan motorozni, egy tündérfalat, és üli a lovat, mint a pasik.
Ha tudnád, hogy a Dr.Úrtól lett meg a számod... Csakhát aza Redbullos ruha, meg ahogy felhívást intézel azon a cerkafogdosós fotódon, megingatnak a kapcsolatfelvételben...
Mieza telefaxos üzenet az űrbe? Nem ilyennek ismertelek, mmint ami az aggódást illeti...
ha sokat állsz akkor a lábtarto szétrágja a balos talpat a jobbosnál meg megkezdi a féknél, ha űldögélsz akkor évekig használhatod ennyi,,,,
20/574 6498 az én számom, ha télleg utolért a válság, csak csörgess meg, visszahívlak, én mocsok jól állok, csak augusztus óta nem dolgozom...
már csak aztat tessék megmondani hogy mennyi az annyi és hova menjek érte
ha ide nem akarod akkor siklosi@fibermail.hu
Ismeretlenek betámadtak egy csizmával, világos.
Valaki nem tud egyszer versenyzett, 70-80%-os krosszgumikat? 21 és 19 zollos kéne, 1-1 db.
Nem vagyok hímsoviniszta, így nincsenek előítéleteim a motorozó Nőkkel szemben.. Az lepett meg, hogy cross csizmát kerestem, erre "betámad" 1 ismeretlen, hogy mehetnék velük motorozni, mintha ismernénk 1mást, pláne, hogy elvben nem lakunk közel egymáshoz.. Ezt nem tudtam hova tenni... Comprende?!
nincs véletlen első gumid amitöl szabadulni szeretnél?
Itt a nemek elmosódnak, mint egy gruppenpartyban, pláne, hogy szinte alig van, akinek már ne lenne meg élete párja. Motorozni akarunk, nem flörtölni
Beb-bel mehetsz nyugodtan motorozni, egy tündérfalat, és üli a lovat, mint a pasik.
(tisztázzuk: én pl. kan vagyok)
Mieza telefaxos üzenet az űrbe? Nem ilyennek ismertelek, mmint ami az aggódást illeti...