A belső „cipő” miatt nagyon kényelmes, jól illeszkedik a lábhoz. Nagyon masszív, jó minőségű, tartja a lábat rendesen. Fém csatok, nem törnek, viszont néha csilingelnek. Szerintem jellemző a csizmára a nyikorgás, az erősített bokavédelem miatt. Egy kis szilikon, és nincs semmi hang. Én nem bántam meg, most is ugyanezt venném meg…
Pedig oltári pipa vagyok... Érthető, csakhát ugyebár a "Full face" most nem kell, a csizma kéne.. A felajánlás tetszik, köszi, hol van a hivatalod? a honda.maniac@yahoo.com-ra megírhatod, ha nem akarod, hogy innen sok jó Nő levadássza a címedet..
Üdv...
Ps.: Oldalról is...
Jól olvastam, hogy újrakezded a motorozást?
Nekünk van egy kisebb csapatunk, eljárunk erre-arra motorozni. Egyenlőre még csak a közeli pályákon, de szeretnénk távolabbiakat is meglátogatni, ha van kedved néha csatlakozni ehhez az amatőr bandához, szívesen látunk
Sok embernek már most gond de nem tesz teszünk semmit . Két éve az ismerősi körböl senkik nem tudtam rávenni hogy esténként eljöjjön velem a Kossuth Térre. . A nagyobbik fiammal jártunk fel de csak a pénz lett kidobva!
Én 17 évet güriztem, hogy megtehessem , úgy néz ki eddig legalább is talán sikerül. De ha gazdasági válság miatt igy megy tovább abba kell hagynom. Ha belegondolok bele őrűlök mert önhibámon kivül történik minden.
Most már leszarom a szart is .....legalább eladok egy csomó cuccot és lesz lóvém a zéletre..megyek nyaralni végre, mert vagy 10 éve nem voltam, hogy csak a jót lássam ebben is
Üdv...
Ps.: Oldalról is...
Nekünk van egy kisebb csapatunk, eljárunk erre-arra motorozni. Egyenlőre még csak a közeli pályákon, de szeretnénk távolabbiakat is meglátogatni, ha van kedved néha csatlakozni ehhez az amatőr bandához, szívesen látunk
Bizóba nagyon szívesen beveszem a sisakod, ha gondolod.
Régen jártam már errefelé, gondoltam bekukkantok.
Mond, hogy 42-es a csizma, és mond, hogy elboltolod erre...
Szerintem mindenki így van vele, nem tudsz jóféle csimmát?