Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyári előírás 60óra körül vezlánc csere.
Yaminál nem szoktak a szelepek elmászni.
Nem tudom de egy telefont meg ér . Nem a mi kategóriánk! Full mill és nagyon megvállna tőle!
Na akkor itt az idelye hogy harmadszor is motorozz a héten . gyere te is
tehát kb ennyi órásra tippelitek?és most kéne egy vezérmülánc neki?az mennyire fáj?szelepeket dugóval egyidőben kell cserélni 200nál?
Karcsi ha meg akar válni a crftől miért nem hirdeti meg?
Ugyanmá'!
már 2x motoroztam vele és bírja
Inkább170-180nál bele kell nézni mert ennyit nyúzás mellett is ki bir a szelepeket is cserélni kell ha a dugót mert utána megbontod megint?
Ha szelepeket akarsz állandóan cserélni, akkor vegyél hondát.
Max 200óra környékén egy dugó és most 60óránál egy vezérműlánc csere. Max ennyit kell ezzel a yamival csinálni.
Kb 60-80üzemórás, jövőre vagy utána dugó stbcsere150e 0670314 0166 hivd fel ezt a számot ettől vettem a rugót és mondta hogy a haverja nagyon megvállna egy tavaji crf450től beszélj vele
Finomnak néz ki.
Óh- egy hétvége lovas nap- másik motoros. Büdös van, de meleg
Tavaly épitettünk egy fedett lovardát 28x48méter az már jó lenne vas szerkezet ponyva van rajta
zsir uj 2009es motort akartam.fél éve ez még nem is lett volna képtelenség.persze akkor is kb 5.5-6ezer euró volt meg most is.szorozzunk osszunk.igy már kicsit visszavettem az igényekböl és egy nagyon tuti állapotú 2008 a cél.na ezért adtam el a kx450et mert azt hittem,h életemben először uj motorom lesz.de most ugy néz ki várat magára még a dolog...
A környéken Monor F hegy vagy mondd meg te az alényeg hogy homok legyen mert az harabb felenged a fagytól
Kéne már egy fedett hely
barlangkrossz
A hibákat be kell látni és ne szégyelld ,ha 4t kell álldozni kell érte
A zsír kenőanyag felénk. De kenyérre is kenegetjük néha
de aztmondják marad nulla alatt
de van!hol?
A héten valamelyik nap nincs kedved motorozni ha lessz kb3-4fok?
MI A ZSÍR ?
hááááááááj
SZEWA