Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kell téged össze zavarni
Köszi, ez még megy, csak meglepett... Merthát teljesen új vagyok itt, és ezért "megzavart ez a közvetlenség", pláne, hogy adatlap szerint Beb hölgy... Na emiatt összezavart ez a sok infó itt az endurocross oldalon... Érti már Mr.? Vgay Mrs?!...
Hello kisfiam, hát tudod már a teló számomat vagx már nem aktuell
Imádom a "válasz erre" és az "előzmény" opciókat
Beb ezt nekem címezted?! Imádom a fórumozást...
sajkacsont
vagy thor
gaerne szerintem de tipusfüggő acerbis is jo stb
ha már így belejöttünk, nekem diadora volt azzal semmi bajom nem volt, lehet hü maradok a márkához de ez sajnos pénztárca függö
mi az a sajka?
ja má megtaláltam én is tcx pro 2 ről irtam
szewa

kösz elvagyok ...motoron jó volt már szinte azonnal ahogy levették a gipszet ....gyalog szopás volt sokáig ...........
most már jó de érzem az időváltozást meg néha kicsit olyan mintha összeszorítanák a lábfejemet....de amúgy jó teljesen
már indulhatok erzbergen is miatta

ja mondtuk neked , hogy a sajka a legnagyobb szopás.....már tudod de azért remélem sikerül elfelejtened...
eladó cuccok crf-hez

Új ALu X gyürüs láncszett 16.000 -ért
Új Komplett kuplung 20.000 -ért

Érdeklődni : 06209112937
Oxtar TCX pro2
45.000 FT ért vettem ilyen csizmát 1 éve és már a fékpedál széttette a talpát varrásig meg egy csat szára tőbe leszakadt és azt nem is lehet cserélni :S

előtte thor csizmám volt az jobban birta :S
Lejárt a „munkaidőm”!
Elmegyek a kocsimért, reggel lemerült az aksim, én naivan azt hittem betolom a hóban is, aztán mégsem...
Később re…
milyen csizmáról írod ezeket ?
sajka csont nagy szivás,,
majdnem,,
Milyen csizma kell Said ?
Szia Zoozee!
Mi újság van? Lábad helyrejött már teljesen?
Nekem a csuklóm még mindig nem 100%-os. Kezdem elhinni, hogy ez a sajka tényleg soha nem lesz már olyan mint régen.
eladó cuccok crf-hez

Új ALu X gyürüs láncszett 16.000 -ért
Új Komplett kuplung 20.000 -ért

Érdeklődni : 06209112937
na akkor van fehér 46-os?
mert nekem is az van ....