Eladó
Vemar Orion Cross bukósisak
XL es méret kivehető mosható belső
A festék a napellenzőről két helyen kicsit lepattant, nem vészes
Ár: 17000 Ft Új ára 47000 Ft
kerkyra felhivtam a hirdetéseket és ugy van ahogy mondtam:van minden mint a dúcsúba,csak pééz legyen.6000euro körül mennek.tehát továbbra is vadászok inkább valami secound hand motort
Ha elmondanám, hogy P.sztivánon van a motor főhadiszállás, így elsőkézbőlismerem ezeket a problémákat. Újra akarom kezdeni a motorozást, szintén hobbi szinten, de rendszeresen.. Ehhez keresek hasonló beállítottságú, helyzetű "brigádot". A többit esetleg szóban.. honda.maniac@yahoo.com-on, vagy a 20/574 6498-on. Üdv.
nézzétek csak mit találtam: Február 21-22 Somogytúr…
Ebben utolértük a nyugatot, legalább is abban, hogy nálunk is februárba elkezdődik az idei mx szezon.
Február 21-22.-én Somogytúrba id. Németh Kornél a bajnokság előtti felhozó versenyt szervez, február 21 szombaton.-én a kicsik, MX50 –MX65 – MX85 géposztályok állhatnak a rajtgép mögé, még február 22. –én vasárnap pedig a Pro és tömegsport kategória MX1 és MX2-es versenyzői kapnak ízelítőt az idei meg mérettetésből.
Info: http://motoracing.hu
Öreg vagyok én már bohócnak . Nem vonz engem a versenyzés. Nem akarom szétbaszni a motoromat. Ja és nem akarok senkinek sem bizonyítani és örülök ha hétvégén pihenhetek egy keveset, és kint motorozhatok a reptéren a barátaimmal. Minden motoros a barátom. Maradok én az ugra bugránál. Úgy néz ki vettünk egy saját rámpát arról frisztájlozunk
Vemar Orion Cross bukósisak
XL es méret kivehető mosható belső
A festék a napellenzőről két helyen kicsit lepattant, nem vészes
Ár: 17000 Ft Új ára 47000 Ft
Ebben utolértük a nyugatot, legalább is abban, hogy nálunk is februárba elkezdődik az idei mx szezon.
Február 21-22.-én Somogytúrba id. Németh Kornél a bajnokság előtti felhozó versenyt szervez, február 21 szombaton.-én a kicsik, MX50 –MX65 – MX85 géposztályok állhatnak a rajtgép mögé, még február 22. –én vasárnap pedig a Pro és tömegsport kategória MX1 és MX2-es versenyzői kapnak ízelítőt az idei meg mérettetésből.
Info: http://motoracing.hu