Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amikor elkezdem a motorozást,kint volt a motorom az akkori edzőmnél..ő tanítgatott Pozsonyi Zoli...talán ismered
velük jártam minden vasárnap.
aztán onnan elkerült a motorom osztálytársamhoz..akkor vele jártam,mert neki van busza.
aztán keménél volt a motorom és vele jártam mindig...
most nemtudom hol lesz a tm...vagy Bandinál...vagy megint kint csepelen Zolinál...
nemtudom még
Bocs ,de most át kell adnom a gépet mert afiam már tűkön űl majd igyekszem visszavenni
Ott is lehet bajod,kis rosszul sikerült buktából is,ésszel egyedül.
Oszt igy kire számitol?Ki hoz visz?Kölcsönzöl futót?Vagy hogy?Nem egyszerű akkor.
Össze kellene hozni egy kiruccanást jövőhéten bátmonostorra . Én szeretnek indulni 28.-án
Jaja
alap dolgok kellenek- féktáv, mandíner, kevés összeszokás motorral
Nem gyakran, ésszel szoktam csinálni csupán
Aztán pálya, mert ez unalmas- ott meg vannak
Azért öreg Neusert lehet kicsalom-meg tőle megyek. Ha nem megyek vissza, csak megkeres
Nincs akadálya..
Jó lenne...de az a gond,hogy mivel nincs semmim amivel vihetném a motoromat...mindig másra vagyok utava
Nagyon megköszönném ha találkoznánk valahol lehet a Gyevátot is kicsalom ,Néha Ő fglalkozik velem te is tanithatnál.
Az.Segit mindenben.Ha jössz velem a jók,a haverjaid lesznek mind.
Ma is voltam.SZÁNTÁSBA 1 órát,asszony majd megölt full vizes volta,de nem a hótol.Ő meg tolta a havat
Jó arc...mindig mutogat a pálya szélén hogy hol kéne mennem
Na végre idetaláltál! Te motorozol a héten?
Nem ,de vele éveket....
Telefonáltam már én is haza az asszonynak, hogy jöjjön értem az erdőbe, mert kint fekszem a motor alatt.
Jakob Béla pályán Motorozott már valaki Őrbottyánba?
Tapasztalatbol mondom hogy nem jó egyedül motorozni sajna én is álltalában igy teszek ezét keresek társakat. ha egedülpályázok képes vagyok 30-40percet menni .de ha valaki méri az idő 10 perc alatt beszarok . Ez azért van mert lelassulok kényelmesen motorozok ez nem jó!
Hali! Szadán vagy a környéken laksz?
Itt kezdődnek a bajok...
Én magamból indultam ki, mert van saját profi királyi szerelőm aki ilyen dolgokat szuperül megcsinál a gépemen lelkiismeretesül.
de ha meg para van...nincs kinek szólni...
Ha megtudja csinálni de ha fizetős a beszerelés azi mani
Vasárnap szerintem szadán magányosan gyakorolgatok.
Kell a magányos a felkészülés. Ha nagyon béána vok, frusztrál a többi jobb motoros
Kb 10 rúgó egy lánc nem egy tétel.