nekem van egy, de nem igazán akarom oda adni adni, mert szerintem azt is ki fogom probálni a télen...
félig már kész a holmi a bicaj vázat szétflexeltem, ma hegesztettűk volna készre de ilyen időben nem ülök kocsiba,
amugy én most elsőre snow-blade lécből csináltam meg, ez vékony, de a normál lécnél vastagabb eleje-hátulja fel van huzva ugyhogy lehet majd menni vele hátra felé is meg pörögni..
Üdv Bálint
Na mi a helyzet a hóbicajjal csinálgatod?
Én is rákattantam már szerzem be az alkatrészeket csak hódeszkát nem találok jó áron tizenezreket meg nem adok ki érte Esetleg ha van valakinek felesbe án átvenném szivesen Kösszépen!
Te, figyelj már, attól mert az amerikai _krosszozók_ nagyon faszák, attól az amerikai _endurósok_ miért kéne hogy jobbak legyen krosszban, mint az európai _endurósok_..ha a jamaikai sprinterek jók, attól egyből a síelőik is überkirályak lesznek vagy mi?!?
A triál VB mezőnyében meg a Taddy-nak is csúnyán elkennék a száját, de mint már említettem, ez megint csak nem releváns tényező ebben a kérdésben...szerintem.
NEM, még egyszer mondom NEM írtam egyszer sem, sehol hogy ez a pálya gyengébb lett volna, vagy az amerikaiak erősebbek! Csak azt hogy _más_! Jóval lassabb, talán picit rövidebb is, viszont több és másmilyen jellegű akadállyal.
Ja, annyira a nyakában lihegtek, hogy az utolsó döntőben kb. az első kör végén már egy teljes egyenesnyivel vezetett...és ahogy zoozee is írta, a második futamban is csak azért esett el mert valamit figurázni akart akkora előnye volt (csak nem jött össze a dolog)...
"Hogy jön ide az hogy ki jó a krosszban?!? Ha egyszer nem krosszozók, hanem endurósok versenyeznek, nem tök mindegy?"
"ez meg inkább krosszos/endurós pálya volt, amiben Taddy "csak" egy a sok jó motoros közül..."
mondjuk ugy hogy te irtad le ezt, legalább oda figyelhetnél arra amit leirsz, nem fog fájni...
az amerikai triál bajnokságrol meg nem akarok vitát nyitni, de hogy a te szavaiddal éljek annak az AAron fiunak aki sokszoros amerikai triál bajnok csunyán kifujnák az orrát ha bedobnák a Világ Bajnoki mezőnybe Lampkinék , meg Adam Raga közé....
nem vitatom hogy egy igen jo motoros, otthon Ámerikában, de a VB mezőnyben nagyot esne a nimbusza, ezért nem is fog indulni rajta sosem.
véleményem szerint nem volt ez egy fokkal sem gyengébb pálya, azok meg erősebbek, triálosabbak,
hiába fényezed amerikát, teljesen egyértelműen látszik hogy ez itt egy kőkemény mezőny volt ahol állandoan ott lihegtek a nyakában, látszik is azon hogy hibázik nem keveset...
nekem Teddy nagyot esett a szememben mikor az idei Romaniacs első napján kiált , és valami sérűlésre hivatkozva haza kullogott, beszéltem ott helyben Román fiukkal akik elmondták hogy találkoztak vele, már egy orája keringett az aszfalton ,ők mutatták meg neki merre menjen...
ott mindenki azt beszélte hogy azért ment haza mert magas volt a léc, elbaszta az első napot, és nem akart égni hogy akárhanyadikként végez, inkább abbahagyta...
bezony sokat számit itt is kinek mekkora a reklámja, mennyire ismerik..
nem is fog indulni a 2011-es évben...
jön egy Chris Birch fiu új zélandrol , szerény is, nem is nagyon ismerik de a világ legnehezebb extrém enduro versenyén RBR -en már sokadik éve ott van az első háromban, az idén meg is nyerte.
ettöl fűggetlen Teddy még mindig az egyik nagy példaképem az enduroban, és a világ egyik legjobb enduro motorosának tartom.
kocsmadó négyertméterenként 1580 ft..ha nyolc után is nyitva tart a lebujod....ez még csak hódmezővásárhelyen...
de nemsokára mindenhol....
lesznek itt még olyan okosságok
Van ott egy-két hozzászóló,akinek fogalma nincs hogy mi a cross és az enduro között a különbség,csak tépi a száját!
Nekem is mondta egyszer egy rendőr,hogy mér menjetek a pályára motorozni. Aztán mondom,fel tudsz sorolni 5 enduro pályát az országba? Vagy legalább kettőt a környékbe?
Csak nézett mint a vett malac!
Nálunk is volt már rengeteg ilyen egyeztetés,de mindnek az lett a vége hogy nem lehet motorozni és kész! Ezzel csak azt érték el,hogy mindenki megy a szélrózsa minden irányába!
faszt keménykedik itt a tél, holnap szétbaszom az egész erdőt a MEGASŰNNEL ..