Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor én is olyan vagyok,mint ez az erdélyi srác! Jó fej és még a zsé is kéne!
Helyi vagyok. Menjek szurkolni?
én is néztem a snowscoot 600 euro, de találtam elöl hátul rugozost 990 dodoért...
már átmentem a 40 milliós játszmára...szegény rdélyi srác meg mamája elveszteteék a lét sajnos...pedig jó fejek voltak...kellett is volna nekik a pénz...

hát nem oda szarik a kutya tényleg ahova kéne neki
nekem is az megy éppen a háttérben...az a szopós szájú szörnyszülött csak nem kerül be mert akkor többé bele sem nézek a műsorba
ment a tévé a háttérbe ...in the background
Ez nem érdekel?
Amúgy nézegettem komoly hogy mi pénzt elkérnek egy ilyen szarért.90ezerért találtam az a snowboard talpú semmi telló semmi extra
szombaton megyünk Győrbe birkóversenyre én mááá most izgulok
Nekem már a sima, kívülről behajtott lemezcsavarok is kurva sokat dobtak a téli motorozáson, előtte a letaposott részeken, meg ahol volt a hó alatt fagyott keréknyom, totál halál volt a sztori, ezzel meg mintha sima földön mentem volna...
mért nézel olyan baromságot elpusztul a maradék agysejted...
amugy most akarok csinálni egy ilyet is a gyereknek az egyik rossz rollerjábol, de ezt össze csapom semmi perc alatt...
Átjössz tied egy egész napra
való világba honnét szedték ezt a sok sötétséget ? micsoda sülthalak vannak bent ..
Körbe nézek! De ha kész,kölcsön adod egy körre!
Ha nem okoz gondot?Megköszönném
Van itt a környéken lomis piac,szokott lenni. Kimenjek megkérdezzem mennyiért adják?
Beszarás
ha az idén beválik a hobicaj akkor jövőre épitek egy ilyet, ami már elöl-hátul rugozik egy olyan bicajbol, ezzel már lehet ugrálni...
http://youtu.be/6T9a-3f5OCY
Ezek kétkereküvel nyomják Úgyhogy halál lesz rájuk télen is ha felkerül a megasün
MEGASŰN csunyán le alázza a qvadokat, persze csak a kétkerekűt, a 4wd az jol tud menni a nagyobb hoban...
Jaja megmondták nekem hogy Factory-król álmodom éjjelnappal De az én motorom is Factory-ban készűlt szóval nincs baj
enyém ilyesmi lesz de űlés nélkűl, ugyis majdnek mindig álnak rajta akkor minek űlés, csak bele áll a picsámba...
http://youtu.be/bzzi8TZublw
Sílécet szereztem szerintem azzal lesz összerakva majd meglátom Sima bicaj űlés helyett kisrometté lesz felszerelve!Ja és bassz oda a télnek hamár így havazik Sógornak meg a cimboráinak most nagy a pofája mert quadoznak és hogy én nem tudok közlekedni a hóban.Sokáig cukkolnak és is összedobok egy ilyen szögesumi cumót