holnap elmegyek a Bakonyba ,fogok egy elefántot, meg teszek fel egy vitorlát, most hogy megtudtam hogy egy frusztrált enduros vagyok aki csak azért motorozik hogy másoknak mutogassa hogy ő mekkora menő, és akkor sikerem lessz a csajoknál is állitolag...
csak tudnám hol találok valakit az erdőben aki látja mennyire menő vagyok,
és vajon a csajok ezt honnan fogják tudni mennyire menő vagyok.? lehet ott fognak bujkálni valamelyik fa mögött, kurva picsába hogy ezt eddig én nem vettem észre....
és vajon a csajok buknak a szakdt ruhámra, ami olyan izzadt bűdös mint egy görényfészek.... ez nagy kérdés...
dorog-esztergom körzetében tud valaki boltot ahol tudnék venni cr hez fékbetétet? mert eddig könnyű dolgom volt a gas gas al mindent dömééktől vettem de sajna a hátsó fékbetét nem egyezik a gas gas éval, azért lenne lényeges a környéken mert suli után busz-vonattal közelítenm meg
amugy fiatalokat is arra oktattam mindig, versenyen ha bebénázik elötte a csávo egy feljároban NEM elvenni a gázt, inkább menj át a motorján teli gázzal
aztán mesélték többször is hogy megfogadták a tanácsot simán átmentek a motorján..
tudod mi lenne a nagy..ha kivinné magaddal ilyen faktory replika powerpartsos karcmentes makutyifülest endurózni és véletlen elesne előtted te meg áthajtaná a motorján hosszába...pl. kettő nyélen ...de mielőtt lépne rá föl elsőkereked még belesercintené a kuplungba, hogy végig fordulaton legyen a ló...
mondjuk ilyen vitézek nyáron se mennek el veled motorozni ...
azon szoktam röhögni tavasszal mikor kimegyek ide a hegyre a kis pályámra az összes vörös kö ugy össze van karistolva mintha a medve élezte volna rajta a karmát, látszik egész évben..
ha nincs meg rendeled és 2 nap általában de mindent meghoznak.
milyen büdös vagy sima vagy faktori büdös?
csak tudnám hol találok valakit az erdőben aki látja mennyire menő vagyok,
és vajon a csajok ezt honnan fogják tudni mennyire menő vagyok.? lehet ott fognak bujkálni valamelyik fa mögött, kurva picsába hogy ezt eddig én nem vettem észre....
és vajon a csajok buknak a szakdt ruhámra, ami olyan izzadt bűdös mint egy görényfészek.... ez nagy kérdés...
aztán mesélték többször is hogy megfogadták a tanácsot simán átmentek a motorján..
tanulékonyak.
holnap megyek tesztelni MEGASŰNT, a VALO VILÁGBA...
mondjuk ilyen vitézek nyáron se mennek el veled motorozni ...
velem is birkozhatsz, hagyom magam...
amugy vicc nélkűl kurva jo dolog az eleje ugy megy át a ho alatt megbujo jeges fagyott ferde fákon mintha kötéllel huznák...