Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jo morgent.
Temetésre kéne menni,de ezen a takony úton még a sajátomra sem mennék el
Jó reggeltet
Az igénytelen hajléktalan kúrvákkal azé vigyázzá,me gyűjtik a gombát ,de szó nélkül neked adják,ha megállsz
a kőházban a Barinkáéknál kapsz!
ha nincs meg rendeled és 2 nap általában de mindent meghoznak.
Kérj szépen!
az is powerparts a büdös
milyen büdös vagy sima vagy faktori büdös?
ahogy Zéé mondja az első ugyan az a CR-CRF-el,
holnap elmegyek a Bakonyba ,fogok egy elefántot, meg teszek fel egy vitorlát, most hogy megtudtam hogy egy frusztrált enduros vagyok aki csak azért motorozik hogy másoknak mutogassa hogy ő mekkora menő, és akkor sikerem lessz a csajoknál is állitolag...

csak tudnám hol találok valakit az erdőben aki látja mennyire menő vagyok,

és vajon a csajok ezt honnan fogják tudni mennyire menő vagyok.? lehet ott fognak bujkálni valamelyik fa mögött, kurva picsába hogy ezt eddig én nem vettem észre....

és vajon a csajok buknak a szakdt ruhámra, ami olyan izzadt bűdös mint egy görényfészek.... ez nagy kérdés...
az elsője az viszont asszem pont jó hozzá
Tegyé fel vitorlát is
Akkor jó nagy lepkehálót vigyél magaddal!
megyek fogok egy elefántot...
dorog-esztergom körzetében tud valaki boltot ahol tudnék venni cr hez fékbetétet? mert eddig könnyű dolgom volt a gas gas al mindent dömééktől vettem de sajna a hátsó fékbetét nem egyezik a gas gas éval, azért lenne lényeges a környéken mert suli után busz-vonattal közelítenm meg
Látod ha volna olyan szép nagy elefántfül a mocidon, nem kéne abban a béna bundakesztyűben küzdened...
amugy fiatalokat is arra oktattam mindig, versenyen ha bebénázik elötte a csávo egy feljároban NEM elvenni a gázt, inkább menj át a motorján teli gázzal

aztán mesélték többször is hogy megfogadták a tanácsot simán átmentek a motorján..

tanulékonyak.
meglenne az akupunkturás kezelés rögtön...

holnap megyek tesztelni MEGASŰNT, a VALO VILÁGBA...
tudod mi lenne a nagy..ha kivinné magaddal ilyen faktory replika powerpartsos karcmentes makutyifülest endurózni és véletlen elesne előtted te meg áthajtaná a motorján hosszába...pl. kettő nyélen ...de mielőtt lépne rá föl elsőkereked még belesercintené a kuplungba, hogy végig fordulaton legyen a ló...

mondjuk ilyen vitézek nyáron se mennek el veled motorozni ...
azon szoktam röhögni tavasszal mikor kimegyek ide a hegyre a kis pályámra az összes vörös kö ugy össze van karistolva mintha a medve élezte volna rajta a karmát, látszik egész évben..
csokolomok birko anyu..

velem is birkozhatsz, hagyom magam...
ez tudod mekkorát fog, beszarnál akkorát...

amugy vicc nélkűl kurva jo dolog az eleje ugy megy át a ho alatt megbujo jeges fagyott ferde fákon mintha kötéllel huznák...