Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elmegyek majd a kölökér a suliba aztán asszem alszom egyet...ma is marhára megerőltettem magam
szar a hideg szél nélkül
nélunk szikrázik a napsütés de nem is akárhogy...de hideg van mint a dög...talán a szél ami miatt jobban érzem...esztergomba van ez
hol?
nálunk hull a hó,annyira nem lehet hideg
napot hideg van
Amúgy jóreggelt
No és azt te honnan tudod ilyen tutibiztosra hogy az AK74-es volt Bár tökre hasonlít a kettő egymáshoz a 74-esnek kisebb kaliberü lőszere van de te vagy a fegyvermágus ezt tudod
Jaúúúú reggeltet mindenkibe
az már könnyen megoldhato a támaszto konzolokra kell még egy furat azt annyi.
ggelt.
jó reggeltet
Lassan gyorsul a net,lehet gyertyát kéne benne cserélniük Van vagy 8 perc mire betölt
Nem hiszem,de aztán kitudja!
most lehet hogy te is el fogsz tünni
Az AK74-es volt
És ahhoz a világnak ezen a felén azért nem nő minden bokorban lőszer...
Nekem volt olyan ismerősöm,aki talált egy fa ládát tele valami ampullákkal,amikor kivonultak. Elkezdett kérdezősködni hogy mi lehet benne,aztán egyszer csak eltűnt a faláda,az ampullákkal meg az emberrel együtt. A mai napig senki nem tudja hogy mi volt bennük,meg hogy mi lett az emberrel!
a dőlésszöget lehet állíthatósra kellene csinálni,nem?
Űűű te is keményen fogod űzni az ipart De majd videót is készíts ne csak képet ha lehet
tele van a you tube ilyen sitalpas motorokkal, van amikor csak simán szöges gumival nyomják, van amikor már a komoly gumi lánctalpas kitt-el...

amugy mondom tapasztalat.
tavaly a mély hoban csak ugy lehetett átmenni ha teljesen kiálltam hátra amennyire csak lehetett, hogy az eleje felusszon a mély ho tetejére.

jahh és az első fék leugrik ugyse kell.
hali,nem fog kimenni az eleje?
nagyon vadállat lesz
holnap összedobjuk Jozsi barátommal.

tavaly megtapasztaltam hogy a nagy hoban kimondottan hátrány az első kerék, bele áll a mély hoba és ugy működik mint egy ÉK, vagyis nem működik és vissza fogja a matart az hogy nem tud gördűlni az eleje,

ezért használják a lánctalpas verzion is elöl a sitalpat mert az csuszik a ho tetején, és 0 az ellenállása.