Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

miért ez olyan hihetetlen?2000ben,asszem mi voltunk az utolsó elötti vonulók.
Te voltál katona?
Csika!

Küldtem neked köszönő levelet, de most küldte vissza, hogy nem tudja elküldeni, majd megpróbálja később, hülye számítógépek...
Mind, a lényeg:
Megérkezett a gátló, jól néz ki, beállítottad a rugó előfeszítést és a szelepeket is, köszi még1x!

További jó munkát!
én díszelgő voltam de lőttem ilyen rambóssal is,nagyon kemény fegyver bde rohadt nehéz!emlékszem hogy milyen nehezen tudtam rásózni a haveromra hogy hozza ő a lőtérig
A bátyám határőr volt neki is AK47-es volt vagy AKM tökmindegy.De ő lőtt ilyenekkel is.Vagyis dicsekedett
Ezt az előreálló első markolatot amelyik állat kitalálta, annak eltörném a kezét
De azért adhatnának egy ilyet (is) ...tuningolnék belőle olyat mint Costa bácsinak van
te mikor voltál?
nekem ilyen volt
oroszoknak meg a fatusás cucc volt itt esztergomba de az is nagy töltényes...
én 1986 febr.26.szerda.-87 aug.14 péntek -ig voltam katona ...voltam nyolc laktanyába országszerte és a nyulaknak mind behajtható fém tusás amd 65 volt
a határőröknek meg fatusás ak -juk ....7.62mm
másmilyen csúzlit sose láttunk ...csak beszéltek róla, hogy van olyan ami kisebb űrméretű...de a lőszer miatt akkor nem rendszeresítették ...
Pedig jó móka ám egy olyan
Rendben okoska AKM vagy AK74-es lényeg hogy fasz volt és visszavitte bár mindegy használni úgyse merném
Még mög ...ha ilyen marha hideg lesz, szerintem az orromat se dugom ki a lakásból
a f@szt!nem lelkizés kell,holnap motorozás
muszáj volt ma összeraknom
Dani!
Holnap megyünk a Ferihegyi új pályára ahol múltkor találkoztunk. Ha gondolod gyere ki. 10 körül kint leszünk.
NA,igaze,csak egy kis lelki támogatás kell El se hinnéd mennyien,meg kik hígálnak hasonló dógokba
Nem tudom tutibiztosra, de az esélye igen nagy (tekintve hogy az egységek túlnyomó többsége a 80-as évekre már a 74-essel volt ellátva). De ha mégsem, akkor is szinte 100% hogy nem 47-es volt (mivel azt csak az 50-es évek végéig használták), hanem AKM.
http://world.guns.ru/assault/r...
http://world.guns.ru/assault/r
...
szia,kösz már nem kell.megcsináltam a himbát
Na,elbastuk a mai napot is,enni is kéne már
Köszönöm, utánaérdeklődtünk mi is és mard neki inkább akkor.
Nem sokat tudok mondani a 450-es GG-ről, sokkal inkább Döme, Lenes vagy Kelemen Andris. Én mindenesetre biztos nem adnám oda a ciberét egy ilyenért.
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, ismerősöm gépére (2002 CBR600F)egy az egyben elszeretnék cserélni egy 2004es GasGas 450SM mocira.
De haver nem ismeri túlzottam a márkát velem együtt, megbízhatóságáról, hibáiról, szervizeléseiről, alkatrész ellátásról, szakszervizekről tudnátok segíteni nekünk?
hali,légyszi segítsetek!ennek a csapágynak kellene a méretei,előre is köszi! rmz 08 250