Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha sokat mész sziklásba patakosba akkor elöl kötelező...

én hátul nem használom már egy ideje ,mert extrém helyeken csunyán sziklásban sok a fix 0,8-bár.

hátra ilyet akarok rendelni tavaszra, állitolag örökös, plussz anyi nyomást csinálsz amennyit akarsz.

http://www.nuetech.com/reviews...
alakul az új projekt.
elől vagy hatul érdemesebb rakni?
senki nem mondta hogy nem
még én sem
hát oké az jó lenne
meg beszelek erről a faterral is és aztán írok neked
amúgy köszi
és neked is zee
szíjjja
aha,köszi úgy-ahogy
és Veletek mizujs?
minden ok?
kis esti olvasmány
http://erettnok.blog.hu/2010/0...
ennyi
húúú ez a könyv kell nekem
Hajmáskéren volt egy faszi aki vett tőlűk egy ilyan gumikerekes csapatszállito harckocsit, ágyuval mindennel, csak kibukott a dolog és balhé lett belőle..
Amúgy helyzet?haverom kibaszta a csaját azt azt költöztettük el közbe találtunk érdekes olvasmányokat
jahh ingyé nekem is jo lenne pro tapper..
én tudok neked olcsobban olyan 30, vagy az alatt Bridgeston-t, meg Metzeler BiB moose-t.
Ez is fekete
PRO TAPER ingyért mert a másik szétgörbült
ez amúgy ha járható nagyo fazsa hely itt még ti se voltatok nyáron páran nekiáltunk és csináltunk egy dögvész nevű helyet de sok eső miatt sokszor járhatatlan lett azt nem nagyon foglalkoztunk vele de kelemes kis szakasz kb mint orion árok csak állanan fylik benne a víz
minnyá lesz a film+-on aaaaaaaa
nem Pierone
Férjhez mész mert azt mondtam valamiért marhán szeretem azt a filmet,meg is nézem...
szépvagy ...te terepen használod a motort ..margit noooormáááliis ?
Pétfürdőn?
nekem egy oszt.társam apukája mesélt ilyen sztorikat mikor náluk voltam Öskün 2 feles után már nem lehetett lelőni és meg is mutatta mit csereberélt
nálunk 70-80 ból meg szokott lenni a kettő asszem ...de megkérdem mert arra nincs itthon árlistám
korán értem haza suliból kimentem egy körre azt sikerült belelottyannom ekkora iszapba még sose mentem bele (mostse direkt) első keréknél térd fölé érő volt
én is most vettem egy fekete 28-as magura kormányt.

ez milyen.?