Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez bazuuka hee
Hűű ilyennel ne találkozzanak Bálinték mikor sárkányrepülőznek
NA,egy ilyet má veszek is
zoli dobogokön nem épp ez a termék volt
http://www.youtube.com/watch?v...
EZ-e amivel kellett dobálózni.Azé volt akit elvittek me megtagadta
azthittem zsu 23 ra gondoltál...shilka
Hogy is ne...hisz' annyit kapnék érte mintha embert ölnék!
az mi az silka ?
hey papa ZU23 lévédelmi semit érö
Mondták már azt sokan
ezért tudod ,hogy meg fog ölni
Lőttünk,mi még RPG-vel is ott A GD meg leszophat,útálom a fegyverbuzikat,rács ögött lenne az összes helye,mondom Én aki szinte életit töltötte köztük Bebasznám élesbe, azt összeszarná magát Nagy a pofa azt kevés az ész
brüsszel szeva zoli
Én is voltam katona,1 évig. A házunktól kb 5km légvonalba. Olyan helyre "sikerült" kerülnöm,hogy reggel 1/2 6-tól reggel 8-ig voltam katona.
Stét!
szewa

merre jársz most Atti?
jo estét szép estét stb
Inkább jól kipárnázott testű, kurtakezű törpéknek...vagy eredetileg kizárólag hosszában steppelt vattakabátos (gyk.: pufajka) felhasználásra szánták, csak ez kimaradt a "manual"-jából...
ide is
ne menjetek ki,cudar idő van
Azt hittem fiatalabb vagy
Oké szaki Az SzVD-t meg nagy Vlagyimíreknek találták ki.Nem ilyen kis szipka Dánieleknek
Azért nem tökmindegy, mert az AK vagy egy kilóval nehezebb (annak egy tömbből mart a tokja, az AKM-é meg lemezből sajtolt)...

PKM az nagy királyság, SzVD-t viszont utáltam, akkorát rúg mint a ló, minden lövészet után egy hétig kék-zöld volt a vállam tőle
Én 25múltam de engem is majdnem bevittek még.Volt egykét osztálytársam általánosból aki kerülte a középiskolát.Őket be is vitték még uccsó körbe.