Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

asztalos haverodnak nem biztos hogy lesz lemezcsavarja
hali,mennyi jött össze idáig
az ötez
rekből?
azért kell a vastag erős szétvágott kűlső mert a robi gumi tul vékony, van max 5 mili ,és billegne a csavar..
ha csak jégen mész vele nem kopik semmit ,sok évig lehet használni.
köszzi az infót;)
én is lecsusztam egy uj kasznis bws-röl ami itt volt 50 kilcsire, eladták 50 ért.
ezt a belsős témát olvastam már hogy robeszban kell! a csavarok érdekeltek! megyek majd asztalos haverhoz adjon ilyen csavart,meg 2 cimbinek szólok jöjjenek majd segíteni,mert én is megyek majd nekik! de ez a robesz lecsúszás nagyon felbaszott...
te találtál már másik robit? amit most kerestél?
köszönöm az infókat...
tegnap voltunk Balcsin alakul a jég de még ropog, kell neki pár nap, ez a terűlet meg vagy két focipályányi tökéletes jég vagy 15 centi vastag.
über király fasza.
elmondom én nem titok..

elöl 4-es önmetsző D-fejű lemezcsavar , vagy reise, hátul 6-os reise.
kb cirka elöl van benne 300 db, hátul meg vagy 250 kábécirka.

a gumi mintája alapján szabályosan de jo sűrün kifurkálod 3-as elöl, 4-el hátul, bit fejjel furogéppel kihajtod.

és most jön a titok...

fogsz két régi lekopott robogo kűlső gumit, és flexel 1 milis korongal levágod a két szélén a falcot, csak a futo felűlet fekszik bele, elvágod egy helyen bele fekteted, és a pluszt kb 5 centit levágod ugy hogy pont össze érjen a két vége,
összerakod keményre fujod 2 bár. a vastag szétvágott bele fektetett kűlső gumi fogja megadni a csavaroknak a jo feszességet amugy össze vissza hajolgatnának.

nincs mit 5 ezer..

jo jégrobogozást , jo buli.
na bazdd meg felém ment rejtve 34ezerre... én hiába adtam a 33at... a fene a száját...
http://www.vatera.hu/item/view...
de beleéltem magam pedig...mindíg ez a baj...a beleélés... ááááá
Hajrá Sikerüljön a kismocc Én majd lenyúlom a kisjányét,ússe megy vagy 2 évet még,de má mocca van Pfúú,ha felolvad hirtelen ez a belvíz,nem is tudom mi lesz
nálunk is ez lesz pontosan...nagyon sok ilyen feljött talajvizes hely van ami tényleg max 30cm mély! csontig befagy am a legtöbb helyen... most licitálok egy yamaha sliderre...jégrobesz lesz.. 20perc múlva már az enyém lesz remélem :D
majd bálint arra is remélem ír,hogy azt hogy kell szögelni! mert az az lesz!
faszák a képek bálint!
Errefelé is nyomják, a szántóföldi fagytengereken Legjobb me,ha beszakadna sem mélyebb 10-20 centinél.Bár szerintem most nem szakad be Tényleg,hátul az udvaron is van jég,kilopakodok mán
én a kinderét fikszre csináltam, de azota láttam profi hobringákat és azoknak a tengelyen csuklik a talp, és egy gumi fogja hogy mindig az elejét huzza fel,
igy ha forditod a kormányt nem emelkedik fel a talp hátulja, hanem kötei a talajt...
remélem elég érthető volt..
dejo volt a mai délután... kinder huzott a roneszal vagy 40-el a jégen...
unatkozom....
holnap lehet menni korizni..na de kétballábbal ám a nagy bátorság jégre menni
Hello, néztem a fórumon hogy milyen hóbiciklit csináltál.Csak azt szeretném kérdezni hogy a síléceknek fixnek kéne lennie vagy nem?
Felriadtál?
Nem. Nem érek rá délután. Meg a tökömnek van kedve nyomorogni a tömegbe,és mazsola szlalomozni!

Majd szerintem ha vége lesz a karácsonyi szünetnek!
szewasztok
megyünk ma is, nem jöttök.?
Meg sétálgatnak össze vissza. Én hétfőn ráordítottam egyre.
Olyanok mint a birkák!