azért kell a vastag erős szétvágott kűlső mert a robi gumi tul vékony, van max 5 mili ,és billegne a csavar..
ha csak jégen mész vele nem kopik semmit ,sok évig lehet használni.
ezt a belsős témát olvastam már hogy robeszban kell! a csavarok érdekeltek! megyek majd asztalos haverhoz adjon ilyen csavart,meg 2 cimbinek szólok jöjjenek majd segíteni,mert én is megyek majd nekik! de ez a robesz lecsúszás nagyon felbaszott...
te találtál már másik robit? amit most kerestél?
köszönöm az infókat...
tegnap voltunk Balcsin alakul a jég de még ropog, kell neki pár nap, ez a terűlet meg vagy két focipályányi tökéletes jég vagy 15 centi vastag.
über király fasza.
elöl 4-es önmetsző D-fejű lemezcsavar , vagy reise, hátul 6-os reise.
kb cirka elöl van benne 300 db, hátul meg vagy 250 kábécirka.
a gumi mintája alapján szabályosan de jo sűrün kifurkálod 3-as elöl, 4-el hátul, bit fejjel furogéppel kihajtod.
és most jön a titok...
fogsz két régi lekopott robogo kűlső gumit, és flexel 1 milis korongal levágod a két szélén a falcot, csak a futo felűlet fekszik bele, elvágod egy helyen bele fekteted, és a pluszt kb 5 centit levágod ugy hogy pont össze érjen a két vége,
összerakod keményre fujod 2 bár. a vastag szétvágott bele fektetett kűlső gumi fogja megadni a csavaroknak a jo feszességet amugy össze vissza hajolgatnának.
na bazdd meg felém ment rejtve 34ezerre... én hiába adtam a 33at... a fene a száját... http://www.vatera.hu/item/view...
de beleéltem magam pedig...mindíg ez a baj...a beleélés... ááááá
Hajrá Sikerüljön a kismocc Én majd lenyúlom a kisjányét,ússe megy vagy 2 évet még,de má mocca van Pfúú,ha felolvad hirtelen ez a belvíz,nem is tudom mi lesz
nálunk is ez lesz pontosan...nagyon sok ilyen feljött talajvizes hely van ami tényleg max 30cm mély! csontig befagy am a legtöbb helyen... most licitálok egy yamaha sliderre...jégrobesz lesz.. 20perc múlva már az enyém lesz remélem :D
majd bálint arra is remélem ír,hogy azt hogy kell szögelni! mert az az lesz!
faszák a képek bálint!
Errefelé is nyomják, a szántóföldi fagytengereken Legjobb me,ha beszakadna sem mélyebb 10-20 centinél.Bár szerintem most nem szakad be Tényleg,hátul az udvaron is van jég,kilopakodok mán
én a kinderét fikszre csináltam, de azota láttam profi hobringákat és azoknak a tengelyen csuklik a talp, és egy gumi fogja hogy mindig az elejét huzza fel,
igy ha forditod a kormányt nem emelkedik fel a talp hátulja, hanem kötei a talajt...
remélem elég érthető volt..
az ötez
rekből?
ha csak jégen mész vele nem kopik semmit ,sok évig lehet használni.
te találtál már másik robit? amit most kerestél?
köszönöm az infókat...
über király fasza.
elöl 4-es önmetsző D-fejű lemezcsavar , vagy reise, hátul 6-os reise.
kb cirka elöl van benne 300 db, hátul meg vagy 250 kábécirka.
a gumi mintája alapján szabályosan de jo sűrün kifurkálod 3-as elöl, 4-el hátul, bit fejjel furogéppel kihajtod.
és most jön a titok...
fogsz két régi lekopott robogo kűlső gumit, és flexel 1 milis korongal levágod a két szélén a falcot, csak a futo felűlet fekszik bele, elvágod egy helyen bele fekteted, és a pluszt kb 5 centit levágod ugy hogy pont össze érjen a két vége,
összerakod keményre fujod 2 bár. a vastag szétvágott bele fektetett kűlső gumi fogja megadni a csavaroknak a jo feszességet amugy össze vissza hajolgatnának.
nincs mit 5 ezer..
jo jégrobogozást , jo buli.
http://www.vatera.hu/item/view...
de beleéltem magam pedig...mindíg ez a baj...a beleélés...
majd bálint arra is remélem ír,hogy azt hogy kell szögelni! mert az az lesz!
faszák a képek bálint!
igy ha forditod a kormányt nem emelkedik fel a talp hátulja, hanem kötei a talajt...
remélem elég érthető volt..
Majd szerintem ha vége lesz a karácsonyi szünetnek!
Olyanok mint a birkák!