Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem hulott szét...

csak én is olyan vagyok hogy azal kezedem mindent szétszedek mint egy rosz gyerek.., aztán összerakom saját számize szerint..

amugy eddig szerelő tapasztalatokat nézve okosan és jol megcsinált motor ez a KTM, látszik hogy használták az eszüket a tervezők, jo sok orát el agyalva egy-egy alkatrészen , ez szimpatikus.
Méééé,mááá most széthullott?

Asszem ebéd után megpróbálok én is karistolni egyet!
viszem a kávés bögrémet a motor garagéba, és csavarozom az uj lovat.
jo morgent.
Nem próbáltam olyan motort vagy olyan telót mint amit mondasz, de sejtésem szerint annak hogy azt a típust több modellbe is rakták, a legkevésbé van köze a jóságához vagy nem-jóságához, legfeljebb az árához vagy ahhoz hogy volt nekik még x ezer darab a polcon amit már máshova nem tudtak elhasználni...ettől persze még lehet hogy Andrisnak teljesen megfelelne, mondom, nem próbáltam, nem értek hozzá!
tibi mx te aztán nagyon tudod hogy a honda teleszkopok milyenek csak azt nem értem hogy miért nem indokolod meg a kijelentésed?!bisztosan azért szerelték több japán modelbe mert a japcsik nem értenek ezekhez vagy mi?ne legyél nevetséges!
Ezzel semmi bajom Tibi...de nem tudhatod hogy például mik az én kereteim, lehetőségeim.
Vehettem volna egy 2005-ös 250-es gépet, de hiába keresek jobban, mint otthon, nincs 3000 euróm.
Most sírhatnék hogy egy fizuból élünk, bla,bla,bla...de gondolom, senkit sem érdekel. Tehát ez fért bele.
Váltónak semmi baja, már át lett nézve.

Kap új dugót,hajtókart, csapágyakat, használt GG féket meg tárcsákat, betéteket, teló szimeringet, olajat.

Nem csináltam közvélemény kutatást, megkérdeztem a tapasztalatokat, de a döntés úgyis az enyém.

Jól döntöttem, nem bántam meg. Nem véletlen hogy sokan visszaülnek 2T-re, ennek is megvan a maga oka.

A fenti cseréket nem is igazán fogom megérezni, de hirtelen gyorsba 3000, az túl sok.

Szóval nekem az nem tetszett hogy Atis majdnem szó szerint ki lett röhögve.

Még ha nem értünk is egyet más véleményével, nem kellene nyiolvánosan kiröhögni.

Én sem haragszom senkire, elvileg itt azért vannak az emberek hogy segítsenek (is) egymásnak.

Ha meg hülyeséget csinálok, hát hülyeséget csinálok.
Csika ,legfőképpen neked.
Ne haragudj (vagy haragudj, nem érdekel) szerintem gusztustalan hogy Atist itt a fórumon majdnem szó szerint lehülyézed hoyg mit mond a telókról..
Ok hogy te azokat szereled, de attól még nem kell lenézni senkit, legfőképpen így..ha nem emlékszel vagy nem jól emlékszel,olvass csak vissza.

Azt mondta hogy tegyek bele CR telókat, és akkor mi van?
Mondd azt hogy szerinted az nem lenne jó...de ez a stílus hogy hahaha meg hehehe...na mindegy, gondolkodj el és talán magad is rájössz a dolgokra.

Egyébként, meg mint mondtam, nincs időm és kedvem gyerekesdit játszani, ha te szereinted mindenki hülye ezekhez a dolgokhoz, ám legyen. Majd gyorsba összeszedek pár százezret egy Öhlins telóra, jó?
Nem tudom,lehet lelkiznek Andris levelén
Az a lényeg baba .
mi lehet a többiekkel ..? biztos dugnak ...
én is elmegyek..aztán visszajövök...
teszett neki ...
de jó lett a teló mondta de faterjáé a moci..az övéhez még nincs lamelle...aztán egyből próbálja..
Az az faterjá-é volt,nem?Biztos jó lett nekik,me nagyon nem nyilatkoztak róla Azt mit mondott a tiédre?VAdállat,mi?
Okos kutya
ja és csanaki se jön oda összecsókolhatni minket...
ja ma megsimogattam egy csikatelót a bágerben...kiscsukáét....
nem adta oda egy körre milyen jó még rámfogták volna a sztenderrugót csolnokon... ...de mindegy ..én odaadtam neki a motoromat első képen ő jön fölfelé vele..
kutya csontot ? kutyacsontot...csakhát pds közeleg ott nincs kutyacsont ..ő már látja
Láttam,köszönöm,maga egy ÚR Mondom csinájjunk gyárat
Mesterem,az a kiéhezett kutya a csontot várja? MA annyi embert láttam esni kelni,mint tán még 10 év alatt sem BAj,nem volt hálistennek,pedig voltak nagy perecek
láttad a csikareklámomat előbb?
én nem oltogattam andrist... de visszaolvasok ...
de azért elnézést kérek ...
Hát,hogy jó helyen jársz-e nem tudom,de ha mindig elfossa annak oka van,görbe,vagy ütött,vagy nagyon kopott a csúszószár.Látni kell,így nem tudok mondani semmit,csak mérve.Ha képet küldenél az sem segít.Adatlapomon találsz elérhetőséget és megbeszéljük.
Bírom mikor megy a főleg,ha csak úgy kis indulati fellángolásokból ered Te birod a kiosztást?Me nekem vastag a bőr a pofámon,sok év alatt szétfútta a szél Majd jön Extrém papa, azt rendet tesz,hogy mindenkinek megnyugodjon a lelki világa
jóhelyen jársz csika itt van és ő foglalkozik ezzel...