Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

félegy felé báger ...új felmenőt szét kell kúrni
mégse meygek ki tartalékolom a benzint ínségesebb időkre
mi kint leszünk homokba nem bágerba hanem máshol nem akaromleírni de sztem tudod h hol
Szerintem egyszerűen lekopott róla a festék - enyémen is már csak nyomokban fedezhető fel
hallod bálint ez a nagy meleg amit emlegettem az a míusz kettő...de rohan felfelé a higanyszál...dél felé elérheti a nullát is..ha süt mint az állat...
jobbkéz..
amúgy rájöttem egy hátrányára a bepanthen krémnek..ha a bal kezeden a tenyereden van a seb ..akkor szar fogni az egeret
Még nincs meg mert nem küldted el
á ki se szedem, az enyémbe sima szűrke volt... lehet ez is valami KZ tuning dolog..

amugy teljesen tök jo vele ugyhogy leszarom, csak a kiváncsiságom hajt.
ilyesmiket keressél ......

amúgy külső rugóból is csinálnak amerikaiak másfélét...van 1.8 1.9 2.0 mm vastag anyagból tekert ...a kettes az erderetileg beleszerelt...
és az ajándék napokat ki kell használni, föleg hogy Január van...
na mindjárt kikapom és bele nézek megint, de én a kis rugon nem láttam szint seholse, lehet csak vak vagyok.?
háj evribodri.

én is megyek motorolni.

tegnapi tapasztalat volt még ami érdekes, hogy a gasgas-t gyárilag 1:50-re irják a benzin keverést, én mindig 1:40 -be kevertem a hosszabb élettartam miatt, plussz nem fűstölt fulladt tőle nagyon pötyögös után se, olajtol se tocsogott..

viszont KTM -et 1:60-ra irja a gyár ebbe bele öntöttem az itthon már régebben bekevert 40-est és sok neki ha kicsit is pötyögös rögtön átcsap gyárkéménybe, szoval valoszinű ebbe a gyári 1:60 lesz a jo....
de hallottam srácokat akik a 300-ast 1:70, meg 1:80-ba keverik, ezt viszont már szegénynek érzem, bár ki tudja..
amúgy kibaszott gecikurvaállatjó ez a bepanthen plus kenőcs...hihetetlen jó a hámsérülésekre..totálba leszakadt egy 100 forintos nagyságú területen a tenyeremről a bőr..és két napja kenem vele és ma motorozást fontolgatok mert dög meleg van szikrázik a nap..úgyhogy ajándék nap lesz ma is ...
környezetvédő lettél , hogy nem teázod össze a hegyet....nekik is jár a tea

jó reggelt....
ja te a hosszú rugót nézted ...az 65 mm hosszú.....de mögötte van a kicsi amivel variálhatsz...
és az elérhető három színjelöléssel....
piros.....red ........soft......5500 - 7300/min
sárga...yellow....mid........5500 - 7800/min
zöld.....green.... hard......5500 - 8300/min

mindíg 5500/min-nél kezdi a tvc a nyitást csak a totál nyitást szabályozod mikor érje el...
amugy nekem a power nyitási tartomány teljesen jo igy ahogy van, azon biztos nem változtatok...

most már más dolgok kellenek ,plussz kegyenlitő tartály, hogy ne a földre főjőn le a tea, ha le fő.
esetleg nyáron ventillátor,
meg jo kis tübliss előre - hátra , hogy többet ne legyen defekt a szikláson.
nekem egy hete van KTM , fogalmam se volt eddig a power rugo szinekröl, csak tegnap néztem meg, meg a könyvét nézegetem, de áruld már el nekem hogyha a kis rugo van szinezve akkor az hol?

mert én sehol nem láttam rajta szinezést, csak a szép acél szint.

jo morgent.
Jó reggelt Bélákok
Mindegyikbe fehér powerrugó van ! A fehér közepébe van egy kissebb rugó, azt tudod változtatni, kölönböző szinekbe. (zöld,sárga,piros)
otthon meg mondjuk, hogy olyan szopósba voltunk ...meg ilyenbe...
aztán elterjedt rólunk, hogy keményen endurózunk ....aztán közbe csak buzik vagyunk ...nem ?
A rafináltak Otthon meg, anya megyünk a fiúkkal moccolni