Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

olyan vagy mint mária terézia ...állítólag ő is értett hozzájuk
mostmár jön lassan a földönkívüliekre vadászás...ill. most attól mentik majd meg a világot idézőjelben amiért majd kötelező szopni őket...meg adni nekik ingyen olajat stb.t ....figyeld meg nemsokára ez lesz mire itt kifogy a csinált ellenség...
én igen
passz nem értek lovakhoz
Tsókolom
vazze ...most kerestem laptop akksit ..itt nálunk 20-25 ezer környéke ...
ugyanaz ebayről vattaújba 29 dolcsi...sőt 800 mAh- val nagyobb ...
gondolom 10 dollárért hazahozzák hongkonból egy hét alatt...így jártam múltkor laptop táskámmal is ..itt 20 onnan ugyanaz 6500ft postával... és 9 nap altt itt figyelt..vicc

rendelek is egyet izibe...
Szasz szomszéd
Szevasz! Az nem Én vagyok Pető Ádám,Ácson Motrizásra nincs időm sajnos.
mondjuk a világban a háborukat nem a binláden csinálta, hanem a nagy ámerika...

mellesleg szerintem, az egész csak egy tipikus amcsi porhintés...
leült az imádzsuk, és nem igazán hitt már senki benne a világon hogy az a pali egyáltalán létezik, az 1-2 fotojával meg a pár másodperces videoival, ugyhogy most prezentáltak egy halott binládent, hogy lám mi ámerika ezt is megcsináltuk...

egy vicc az egész, 1. bármikor kicsinálhatták volna, 2. kell egy friss új ellenségkép, már csak azt nem tudjuk ki, vagy mi lesz az....
szeva főbéla..
bin laden kapufát rugott
szeva csikusz, végre látom hogy motorozol is ,nem csak arany koporsora gyursz...
hy Szomszéd
Jó reggelt,Hölgyek,Urak!
morgenny
mehetek meló...most nem esik vazze
hát hogy jó az enduro 18 as felnijére...
a 19 pedig lötyögne rajta...

amúgy az enduróknak 18 as a hátsó kereke....ezt így kitalálták szabály is van rá ..ezért
a kisebb kerék átmérő miatt tudnak ballonosabb, puhább oldalfalu ezáltal jobban terűlő gumikat csinálni a gyártok, merthogy befér, a 19 már nem férne el a lengővillában... kb ennyi.
akkor gyere ide motorozni,itt most lehet
csokolom , itt már megint mindjárt esik..
ahoy
jo reggelt.
jó reggelt,végre jó idő van
Sziasztok!

Hard endurózáskor milyen előnye van a 18 colos guminak, a 19-essel szemben?